Sziasztok!Elsősorban vmi nagy supermotost kérdeznék, aki tudja mi a dörgés Egy suzuki rm125-250 be milyen sm felnit vegyek?Én szerintem elég előre a 3" hátulra meg a 4,25" ös.mi a véleményetek, nagyon visszafogná a motort, vagy ennek a motornak ez az ideális?
Hallod! Ezt a baleset témát mondom felejtsd el....uj az egész motor eleje. Mondom találkozzunk és rájössz.
Másrészt ugyan ezt csinálja haver zsir uj deke-ja, csak az nem 150nél hanem 180nál.
Nekem elkönnyül a motor eleje 150 környékén én erre tippelek.
Most nem - Kecelen lesz (talán európában először) egy helyszínen ShortTrack és QuadCross MxQ1, MxQ2 verseny, ott leszünk lent ! Pedig fenn az új gumi a ZiZin, erősen csábít Kakucs !
Hátra kell csúszni az ülésen és ráhajolni a tankra. Ha egyenesen ülsz, a menetszél belekap a felsőtestedbe és ahogy kapaszkodsz a kormányba elkezdi rázni az egész motort + fekve kisebb a légellenállás is...
Tartotok ilyen indexet raktáron? Mostanra olvadt el a jobbos búra.
Másrészt ugyan ezt csinálja haver zsir uj deke-ja, csak az nem 150nél hanem 180nál.
Nekem elkönnyül a motor eleje 150 környékén én erre tippelek.
Oksi, az titta jó lenne,csak az a gáz, hogy én már szinte mindig Pesten vagyok és kb. 2 hét múlva véglegesen felköltözöm.
Azért lehet nagyobb sebességnél még stabilabb.
Ennél vannak sokkal szebb gépei a KTM-nek.
Szép is az SMR450 és 560!
Itt a 2008-as széria a szépségből.