Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem azzal sem lehet gond
Sziasztok!Elsősorban vmi nagy supermotost kérdeznék, aki tudja mi a dörgés Egy suzuki rm125-250 be milyen sm felnit vegyek?Én szerintem elég előre a 3" hátulra meg a 4,25" ös.mi a véleményetek, nagyon visszafogná a motort, vagy ennek a motornak ez az ideális?
Hát nekem ennél drágább van. Párja 4500.-tól, de ez E betűs, amit a rendőr elfogad.
mi még a pink-nél vettük, ha jól emlékszem
Nem is vagyok szégyellős
Van egy hely Pesten ahol kapható(db/1390Ft), csak nem veszik fel a telcsit aztán feleslegesen nem akarok átvágni egész Pesten.
Van valami hasonlóm, rövid szárral és 12v 23W-os.
Ne legyél már ilyen szégyellős...nyugi, nem fog fájni!
Fent vagyok
Szió!

Tartotok ilyen indexet raktáron? Mostanra olvadt el a jobbos búra.
szia Beb! gyere msnre!
Sziasztok!
Hallod! Ezt a baleset témát mondom felejtsd el....uj az egész motor eleje. Mondom találkozzunk és rájössz.
Másrészt ugyan ezt csinálja haver zsir uj deke-ja, csak az nem 150nél hanem 180nál.
Nekem elkönnyül a motor eleje 150 környékén én erre tippelek.
Pedig most motoros találkozós-amatőr versennyel egybekötött téma lesz Kakucson(vasárnap).
Most nem - Kecelen lesz (talán európában először) egy helyszínen ShortTrack és QuadCross MxQ1, MxQ2 verseny, ott leszünk lent ! Pedig fenn az új gumi a ZiZin, erősen csábít Kakucs !
a slickel nekem is szitál most az eleje. a gyári gumival jó volt. amugy futómű kérdése is a dolog.
Oksi, ha úgy van, akkor csörizz meg! Úgysem gurultunk még együtt! Vasárnap jöttök Kakucsra?
Az sem nagy távolság, egy jó KTM-es élményért !
Szió!

Oksi, az titta jó lenne,csak az a gáz, hogy én már szinte mindig Pesten vagyok és kb. 2 hét múlva véglegesen felköltözöm.
Hát az SMC-nek a futóműve is más beállításokkal van ha jól tudom mint az LC4-nek.
Azért lehet nagyobb sebességnél még stabilabb.
Hátra kell csúszni az ülésen és ráhajolni a tankra. Ha egyenesen ülsz, a menetszél belekap a felsőtestedbe és ahogy kapaszkodsz a kormányba elkezdi rázni az egész motort + fekve kisebb a légellenállás is...
Hát nem tudom én nem esek hanyatt tőle.
Ennél vannak sokkal szebb gépei a KTM-nek.
Hát persze hogy be!
Szép is az SMR450 és 560!
Itt a 2008-as széria a szépségből.