Tehát 3000km-kén kell olajat cserélni benne az nem is rossz.
Persze aki pályázni használja annak jóval elöbb.
Viszont 9000km-nél azt írja hogy gyűrűk,dugattyú csere,az azért eléggé kemény hogy ennyi alatt efogy.
Azokat a beállításokat MilleMotorsnál vagy Natix(de a Mille jobb)csinálják 6E FT e program rá.
Sak fajta van belőle,én legutoljára olyant tetettem fel amitől alul jóval nyomatékosabb lett.
Így nem kellett pörgetni,elötte olyan volt fent azt nem szerettem túlzottan.
Valakinek meg az tetszik kinek milyen a stílusa.
Igen én is 2008-as vennék szívem szerint belőle ha ilyenen tőrném a buksim.
Azt hallottam hogy ott már sokmindenen javítottak.
ok: telók nem egyformára vannak állítva
kerék nincs kicentírozva
esetleg kormánycsapágy
de mint tudjuk balesetes motorod volt,szóval passz...nekem is volt ilyen problémám h 130 felett szitált,ki kellett centíroztatni az elsőt..
Hogy mentél Te 200at az SMC-vel? Az enyém már 150körül halál félelmet biztosit nekem ugy táncol a kormány a kezembe. Vagy van vmi külömbség, a prestige az másabb lenne?
Nekem ezen sem tetszik. Az jó, hogy azt a kipuffot, amit valszeg valamilyen ritka őrlemény elszívása után álmodott meg a tervező, azt levették róla, és normalizálták, de a tank körüli rész továbbra is is csúf, és nekem a könnyűfém felni sem tetszik. Külsőre a 690SMC-nek a lába vizét sem ihatja meg.
az még egy közeli terv...
majd meglátjuk, hogy jönnek össze a csillagok állásai...
amire én használom ez is tökéletesen megfelel, meg aztán a szívemhz is nőt de nagyon...
Tudom! Pár éve egy 426-sal gurultam végig egy enduros szezont és akkor döntöttem el, hogy a doki után nekem nem kell semmilyen másik motor, csak Yami !
Persze aki pályázni használja annak jóval elöbb.
Viszont 9000km-nél azt írja hogy gyűrűk,dugattyú csere,az azért eléggé kemény hogy ennyi alatt efogy.
Azokat a beállításokat MilleMotorsnál vagy Natix(de a Mille jobb)csinálják 6E FT e program rá.
Sak fajta van belőle,én legutoljára olyant tetettem fel amitől alul jóval nyomatékosabb lett.
Így nem kellett pörgetni,elötte olyan volt fent azt nem szerettem túlzottan.
Valakinek meg az tetszik kinek milyen a stílusa.
Igen én is 2008-as vennék szívem szerint belőle ha ilyenen tőrném a buksim.
Azt hallottam hogy ott már sokmindenen javítottak.