Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én ilyet aztán biztos nem mondtam...főleg hogy se Keihinnel se Mikunival se semmivel nem tudok egykerekezni, tehát ebben a kérdéskörben asszem elég kevéssé mérvadó a véleményem...
Ááá, kizárt. Az enyém 36-os talán.
Ugyanolyan Mikunink van? Nem tudom, hogy a te motorodon milyen van.
Nekem is stoppi szándéka, de nem folyik ki a mikuniból semmi. Sőt ha melegen eldől/leáll, akkor sem kell 10 percig indítgatni
nekem dettó..csak le is áll
A stoppie-val meg az idegesít a Mikunival, hogy mindig kifolyik belőle egy csomó benzin (nem is stoppie, csak a szándéka).
kerónál nem csinál semmit a dellorto,szereti sztopit viszont nem kétkerekezés is megy nekünk,meg hidegen indulás,melegen indulás első-második rugásra
Akkor ezek szerint kétkerekezéshez keihin, egykerekezéshez dellorto stopihoz meg mikuni.
mert a csótánypofa azt mondta
És miért is nemjó kerekezésre a Keihin?
Gencsyre ne hallgass...mond mindenféle hülyeséget a csótányfejével najó,lehet azért ért hozzá..de akkor is csótány
Biztosan a nagyobb a jobb.
Máshol is mindíg ezt hallom...
nekem kell a 39,640re 41...de elrobog a 39essel is,gond nélkül szerintem
E-sen az van
Azt hiszem, épp GD mondta itt, hogy ha egykerózni akarok, nem jó választás a Keihin. Most Mikuni van rajta, nem rossz a kismotor így sem. De piszkálja a csőrömet az a Keihin. LC4-re milyen kell? 39-es vagy 41-es?
az alapján hogy szarok vele az lc4ek keihintől erőre kapnak szerintem egy drzvel is csodákat művelne a keihin
Azt tudjuk hogy szar a dellorto. De te mi alapján mered lefikázni a Mikunit?
látom már ismersz!
Szerintem se nem, sőt bele se nyaltál....
szarok...mikuni nem az igazi nekem dellorto van,az is fos. keihin rulz csak azt meg 50-60 alatt nem kapni
Szerintem ezt te nem iszod meg :-)
Jójestét!

Ajnye!
"Membrános 40-es Mikuni 15 e Ft, 41-es síktolattíús-gyorsítós Mikuni 30 e Ft (1 szezont ment), 5 órát ment 40-es gyorsítós Mikuni 35 e Ft."
Mit gondoltok erről? 640LC4SM-re gondolkoztam Keihinben. Esetleg érdemes egy síktolattyúsba fektetni? Gyárilag membrános van rajta?
nocsak-nocsak. mit találtam itthon:
Szia,

a teló crf-be berakható?