hát én se tudom mi lesz mert gyalog motornélkül nem akartam kimenni ....
de most már gyalog se tudok majd meglátjuk..mert akármi is lehet ..lehet idióta haverjaim elcipelnek a hátukon
Voltam Kakucson motorozni: egyúttal visszavonom minden eddigi pályamotorozással kapcsolatos aggályomat! ..úúúva jó volt !
No meg voltam KTM szupermotyózni meg Rc8-azni is !
A felni a shox-tól való, sanremo az első 3×17, a hátsó 4.25×17. Agyakat bontóból szereztünk, mindegyik dr agy. Fűzést és a küllőket Békéscsabán csinálták.
de most már gyalog se tudok majd meglátjuk..mert akármi is lehet ..lehet idióta haverjaim elcipelnek a hátukon
Ugyi, mondtam jó dolog pályázni! Én titta függő lettem!
Jaaaaa, a Kakucsi KTM tesztnapra én is kiakartam lépni, de pont egyszerre volt egy másik rendezvénnyel, ezért sajna elmaradt.
A küllőkkel együtt talán 12000 volt egy kérék, de erre már nem emlékszem pontosan.
Mizu van Veled? Jobban vagy már?
Én most akarom szét és össze füzetni.
Voltam Kakucson motorozni: egyúttal visszavonom minden eddigi pályamotorozással kapcsolatos aggályomat! ..úúúva jó volt !
No meg voltam KTM szupermotyózni meg Rc8-azni is !
a gyári agyra van fűzve?
milyen márka?
de talán most még jobb is hogy nem azt kell intézni mert jövő pénteken nyelvvizsga!
a te mocidba mekkora kerekek vannak
ahan, most egy pici zűrzavar van nálam, mert sikerült a meló Pesten, úgyhogy jöhet a költözködés........
Motocrossdigital c. free magazinnak csak a letöltése ingyenes? Mert a kibontáshoz már nincs kód..