Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nem a MOBITT-os képzésben is dolgozol?
Szerviz rövid i :-)
Ne haragudj, de én megkérdezem. Ne értsd félre, hiszen nem ismerlek.
Van nekem egy közeli rokonom, aki rendőr. Nyomozóféle. Évekkel ezelőtt azt mesélte, hogy Pesten a motoros rendőrök a legnagyobb szemétládák, hogy egy szombat esti műszakért fizetnek egymásnak (100E Ft-ot mondott), ha a másik helyett szeretnének szolgálatban lenni. (Ez ugye azt jelenti, hogy a zsebre vágott fekete pénz ettől lényegesen több). Meg hogy igen durván nyomják ezt, mert ugye fél év alatt kell megkeresniük azt a zsebpénzt, amit a többieknek egy egész évben.
Én azóta rossz szemmel nézek a motoros rendőrökre. És most Egerben is megjelent kettő.
Igaz, amit a rokonom mondott?
A Margit Szigeten a rekortán pályán nyomod?
azt kb két éve rásóztam vami Róka nevű srácra..... örült neki
német márkád nincsen esetleg?
megpróbálok mindent ha ott leszek
megtennéd, hogy készítesz jó minőségű fotókat?
Szép a motor tényleg! Amúgy kb november környékén tervezek venni eggyet! Addig meg még nekem is van két vas amit el kell adnom! kell a hely!
De beszélhetünk róla!
ha eltudsz fogadni medismart kártyát akkor lehet róla szó
szombaton lesz gyorsulás a Rábaringen megpróbálok elmenni és megnézem az smpálya lehetőségeket
ha szükséged van rá, akkor keress meg. mondjuk sárga/kék szinezettel nincsen:(
kösszi
Husaberg FS650e 2008
42.500-85.900
Üdv! Nem tudja valaki hogy áll a magyar supermoto bajnokság? Még mindig kiskökény a favorit?
szervíz
Sziasztok! Lenne egy kis problémám Egy Ktm 200exc-m van,és a váltojával lenne a gond mégpedig az h lefelé egyet letudok váltani,de utána nem lehet felfelé viszont lehet gond nélkül.Ha tudtok tanácsot adni h mi lehet vele,azt előre is köszönöm
Helló!

Rooftop megtudnád mondani nekem mennyi egy FOX sisak?Valami jobb.Az se baj ha kék sárga színe van
Igen egész jó, csak sok az adat amit be kellene írni, mivel egy általános motoros boltról van szó. Bár elmondta a srác mit hogyan kell csinálni, hogyan tudok beleírni az oldalba és adatokat felvinni, de az én agyam elsőre nem teljesen vette ezt be .
Én is csináltam weblapot hobbiból magamnak link
Látom, egész pofás lesz, ha elkészül, de most még tényleg csak az alapok látszanak.
Végül is a minimálbértől több a 100 ruppó na meg 29 évesen őszülök a sok hülyétől akik nap mint nap megtalálnak
Van elérhetőségem, de elég lassan készül: www.blackmoto.hu.