Ne haragudj, de én megkérdezem. Ne értsd félre, hiszen nem ismerlek.
Van nekem egy közeli rokonom, aki rendőr. Nyomozóféle. Évekkel ezelőtt azt mesélte, hogy Pesten a motoros rendőrök a legnagyobb szemétládák, hogy egy szombat esti műszakért fizetnek egymásnak (100E Ft-ot mondott), ha a másik helyett szeretnének szolgálatban lenni. (Ez ugye azt jelenti, hogy a zsebre vágott fekete pénz ettől lényegesen több). Meg hogy igen durván nyomják ezt, mert ugye fél év alatt kell megkeresniük azt a zsebpénzt, amit a többieknek egy egész évben.
Én azóta rossz szemmel nézek a motoros rendőrökre. És most Egerben is megjelent kettő.
Igaz, amit a rokonom mondott?
Szép a motor tényleg! Amúgy kb november környékén tervezek venni eggyet! Addig meg még nekem is van két vas amit el kell adnom! kell a hely!
De beszélhetünk róla!
Sziasztok! Lenne egy kis problémám Egy Ktm 200exc-m van,és a váltojával lenne a gond mégpedig az h lefelé egyet letudok váltani,de utána nem lehet felfelé viszont lehet gond nélkül.Ha tudtok tanácsot adni h mi lehet vele,azt előre is köszönöm
Igen egész jó, csak sok az adat amit be kellene írni, mivel egy általános motoros boltról van szó. Bár elmondta a srác mit hogyan kell csinálni, hogyan tudok beleírni az oldalba és adatokat felvinni, de az én agyam elsőre nem teljesen vette ezt be .
Van nekem egy közeli rokonom, aki rendőr. Nyomozóféle. Évekkel ezelőtt azt mesélte, hogy Pesten a motoros rendőrök a legnagyobb szemétládák, hogy egy szombat esti műszakért fizetnek egymásnak (100E Ft-ot mondott), ha a másik helyett szeretnének szolgálatban lenni. (Ez ugye azt jelenti, hogy a zsebre vágott fekete pénz ettől lényegesen több). Meg hogy igen durván nyomják ezt, mert ugye fél év alatt kell megkeresniük azt a zsebpénzt, amit a többieknek egy egész évben.
Én azóta rossz szemmel nézek a motoros rendőrökre. És most Egerben is megjelent kettő.
Igaz, amit a rokonom mondott?
De beszélhetünk róla!
Rooftop megtudnád mondani nekem mennyi egy FOX sisak?Valami jobb.Az se baj ha kék sárga színe van