Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a LAMPEE-t az angolosan asszem Lampi nak kell ejteni ami a Lampert vezetéknévnek a becézése
A Lamppe meg csak úgy jött
csak mondtam, ötletnek akár vagy tanácsnak vagy mi

lampee

(az mit is jelent?)
a lámpát felejts el én ezeket használtam ezért ezeket javasolom lehet hogy van más jó cucc is
He lámpa, a nitrohigitótól fényesegik az alu!
én a kipumat nitrohigitós rongyal poliriztam.
festék bolt, 250cl ,450-500 ft között
Ha te mondod És szidol-t milyen helyeken lehet venni? és Kiszerelésben? Ára ?
szidol meg száraz rongy csodákra képes
meg a polírozás se nagy cucc ha van géped
Okey, és a Sót mivel szedjem le ?
első kettő közül bármelyik..én azt szoktam venni amelyik épp van a boltban
Itt van 3 féle brigéciól http://www.kemobil.hu/oldal_im...
De itt a 2000es az pont a citromsárga:DD akkor most melyik?:S:S
szerintem a higító nem jó mert az leviszi ,de matt lesz tőle és utána tovább tart a fényesítés
én a HM en állandóan políroztam meg száraz rongyal törölgettem meg szidolt tettem rá
a végére már nem nagyon szoktam érezni az újjaimat de az eredmény mindíg kárpótolt
a narancs sárga dobozosat vegyed mert a citromsárga az szar nemhozza le a szutykot asszem a citromsárga a 200as vagy a 2000-es , a lényeg hogy a NARANCSSÁRGA dobozos brigéciol a király az mindent lehoz, ha meg vékkép nem jön le valami akkor próbáld azon a ponton szintetkius higitóval vagy ha mondjuk króm a felület akkor a nitrohigitó is szóbajöhet de azal vigíázz mert sokféle festéket felold, én sajna lemostam az egyik rendszámról a fekete részt
a narancs v citrom címkés.. lényegében mindegyik ugyanazt tudja..hááát,akkor lehet hogy polírozni kéne a felnit...
Jah meg ez a szer lehozza a SÓT is? :O mer elvileg hegyekben használták a mocit, aztán aki használta az nagyon nem ápolta szegényt.
És milyen brigéciol, mer ahogy utánanéztem van vagy 3-4 féle ?!
féktisztító,brigéciol.
Valaki nemtudja mivel jön le a felnire lerakódott só, meg 1000 éves olaj, gecc kurvanehezen akar lejönni! Fémtisztítóval már próbálkoztam, de ezzel 1 évig szenvednék.. vmi ütősebb anyaggal lelehet szedni? (SMLaca ezt te biztos vágod )
dl-eken is az volt a gyári...de ezzel jobban lehet dönteni
hát gyárilag 100/90 es van rajta de megnézem majd h mekkora van rajta most.
110/80 19
na az nemrossz

esélyes. mekkora gumik pontos mérete?
2ezres
2 forint?
oké már megyek is értük
2pénz darabja