Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már meg is jöttem és van egy titta új index-em.
...nehogy...
Milyen jól fogtok kinézni ketten egy motoron: egyikőtök kormányoz, a másik vált meg fékez (csúsztat)...csak megállásnál az utóbbi nemhogy elfelejtse letenni a lábát
Gyere már vazze! én is megyek törött lábbal , majd Mi 2ten leszünk a rehab -csapat !
Köszönöm az együttérézst, így már könnyebb lesz elviselni

De komolyan: aki tud jöjjön le, látva az első két fordulót NAGY BULI LESZ !
Igen jobban bejön a Yamaha, de ezt említettem is neked Visontán
Hajrá, csak keményen!
További szép napot Mindenkinek!

Megyek meglesem Pestet................
Ööö...ne hozz zavarba kérlek
Szép jó napot mindenkinek! Bocsi, ha nem a témátokhoz illő hozzáírással térek be közétek, de szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét, a JÚLIUS 25-26-ÁN megszervezésre kerülő MOTOROSTALÁLKOZÓt, melyet én, és jó cimborám, Cseszi szervez. Én a motorosokat, és kaját, piát, Cseszi pedig a zenekarokat rendezgeti! Ha valakitm érdekel, :quadlipy@freemail.hu! helyszín:Tiszadorogma, Tiszapart! 2 napos Rockfesztivál!
nyugi, veled vagyunk szorítunk érted, hogy nagynehezen átvészeld ezt a megerőltető állapotot
kitartás
Kutya! Te nagy kutya lehetsz
oksi, nagyon sajnálom, hogy ilyen megerőltető programot szerveztek Neked a hétvégére............................
Igen, lehet is sajnálni Nyelni a port egész naaaaaap, motorral legurulni egy f@sza quad-versenyre, ingyen belépő, ingyen kaja váááá... nem bírom én már ezt a hajtást Tessék sajnálni engemet, ja
Az nagyon szupi! Munkával........................................
Olvastam róla, de ez a Kecel sem lesz egyszerű pite, + én csinálom a verseny beszámolót az EmixTájmba, úgyhogy a "vasárnapom megin' munkával telik" !
Én a kategóriákat nem is figyeltem
Szerintem én sem indulok.....,mert elég hülyén lettek kitalálva a kategóriák.
Azért mert te olyan kedves vagy velem mindig
Hát ti sem unatkoztok az biztos . Mi lemegyünk szerintem, de a Zoli nem akar elindulni .Nem értem miért?
Te meg miért kötekedsz állandóan?

Nemhogy jönnél a Dr talira
Végre felvették a telcsit és még van is raktáron az index-ből, úgyhogy lassan elindulok Pest nézőbe azt hiszem.
Akkor miért irulsz-pirulsz örökké?
Ahan, de még pontosan nem tudom mikor érünk oda, mert holnap megyünk a Dr350-es talira, aztán vasárnap reggelre egy Kecskeméti pályázást terveztünk be.

Ti?
Ti jöttök Kakucsra vasárnap?