Nekem MÉG nincs ilyenem, csak a tesztnapon mentem a 450-el és az 550-el is a ringen, kétszer is.
A gari ezeknél 2év. Az első olajat cseréled 500km-nél. Csak 2008-ast vennék mert azok már jobbak motorikusan. Itt megtalálsz mindent, 7.fejezet, kötelező karbantartások azaz 78. oldal. RXV/SXV 450-550 Használati útmutató
Hát az a helyzet hogy a mociról képet még nem tudok feltenni, mivel még egy fa dobozban csücsül a tengelyein, kerekek,idomok, kormány nélkül.Készleten maradt motor volt.
A motor még abszolút null kilométeres, tapasztalataim=0
2006-os évjáratú, és ez még karbis.
A másik a rendszám kérdése.
Valakinek valami ötlet(tábla károsítása nélkül megvalósítható)?
De 1 RXV-t tegyél hozzá ne SXV-t. Sztem. Sima gumikkal mégis máshogy fest a cucc..
Én meg aszondom, mutasson vki ennél ütösebbet. Dehát kinek mi, ugye..
Kérdésedre én is kérdeznék pár dolgot róla.
Ha műszakist veszek akkor mennyi a garancia rá?
Az 500km-enkéti olajcsere tényleg igaz e?
Neked melyik progi van fent?
Mert a 2008-as Januári az igazi hozzá azt nagyon eltaláltál,alacsony fordulaton már nagy nyomaték és nagy LE is,nekem ar RXV550-nél sokat dobott rajta,mert állítólag a 2006-2007-progiknál nem dolgozott a 2 henger szinkronban,ezzel ezt kiküszöbőlték.
A régebbiekkel nem voltak ennyire erősek alsó tartományban.
Neked voltak e gondok vele,hidegen hogy indul?
Ebben a mociban azt szeretem hogy olyan beállítást csinálsz rajta ami neked tetszik,ha akatod olyan mint egy 2T magasabb fordulaton dolgozik,ha akarod olyan mint egy 4T alacsony fordulaton is bivaly.
Ezt a rugalmassági teszten is jól látni.
ízlések és pofonok...
A rugalmassága az igen meggyőző, de ezt tapasztaltam is élőben.
A gari ezeknél 2év. Az első olajat cseréled 500km-nél. Csak 2008-ast vennék mert azok már jobbak motorikusan. Itt megtalálsz mindent, 7.fejezet, kötelező karbantartások azaz 78. oldal.
RXV/SXV 450-550 Használati útmutató
A motor még abszolút null kilométeres, tapasztalataim=0
2006-os évjáratú, és ez még karbis.
A másik a rendszám kérdése.
Valakinek valami ötlet(tábla károsítása nélkül megvalósítható)?
De azért az RXV-sem kutya!
Én meg aszondom, mutasson vki ennél ütösebbet. Dehát kinek mi, ugye..
Ha műszakist veszek akkor mennyi a garancia rá?
Az 500km-enkéti olajcsere tényleg igaz e?
Neked melyik progi van fent?
Mert a 2008-as Januári az igazi hozzá azt nagyon eltaláltál,alacsony fordulaton már nagy nyomaték és nagy LE is,nekem ar RXV550-nél sokat dobott rajta,mert állítólag a 2006-2007-progiknál nem dolgozott a 2 henger szinkronban,ezzel ezt kiküszöbőlték.
A régebbiekkel nem voltak ennyire erősek alsó tartományban.
Neked voltak e gondok vele,hidegen hogy indul?
Ebben a mociban azt szeretem hogy olyan beállítást csinálsz rajta ami neked tetszik,ha akatod olyan mint egy 2T magasabb fordulaton dolgozik,ha akarod olyan mint egy 4T alacsony fordulaton is bivaly.
Ezt a rugalmassági teszten is jól látni.
Nem tudja vki hol lehet venni tengelyvédő gombát?