michelin anakee+ metz tourance.. 2pénzd/db... nem repedezettek 2-4 mili van még rajtuk...képen nem nagyon látszik... ha jársz itt a 3kerben, beugrasz és megnézed...
Igen, ez egy ingyenes magazin! Az olasz mxworld havilap online változata.
Regisztrálnod kell csak magad egy emailcímmel, amikor le akarod tölteni, csak beírod a mailcímed ráklikkelsz a letöltésre.
Küld egy visszaigazoló emailt az abban található linkre kattintva letudod tölteni a magazint.
Símán winrar-al kicsomagolod, és lehet nézni.
Halihó! Ven ez a 2 fogaskerekem....melyik kell az önindító mechanikájához? A kissebiknek sejtem a helyét,kell a nagyobbik is? Kell blokkot bontani hogy belehessen rakni?
Hát hogyis mondjam,sokan azt mondják hogy tök jól kezelhető ezt el is hiszem ha olyan beállítás van rajta.
Nekem azért volt ennyire böszme mert az egyik legdúrvább progi volt rajta és még versenyáttétel vettem rá,így a 15/48 helyett 13/48-lett,ami nagyon sokat dobott még a gépen.
Jóval nagyobb erőt adott le az útra,így sokkal agresszívebb lett és így is 135km/h ment ami terepen bőven sok is.
Váltani nem igazán kellett vele az nagy erő végett,teljesen mindegy mibe voltál kis gáz és már csúsztam is hátrafele a vason.
Csináltunk repülőrajtot vele 5ben 60-100-ra 29m alatt tette meg,lemértük,hát nem volt semmi.
Így terepre nem volt jó közuton viszont lehet hogy sokkal élvezetesebb lett volna vele a mocizás igaz akkor az áttételezést nagyobbra cseréltem volna.
Pályára szerintem is sok lehet az 550.
Hát rángatott az rendesen minden sebességben.
Nagyon hírtelen reagált kicsike gázra is ez nehéz volt megszokni,nekem 100%-an nem is sikerült.
Apa!
Tegnap Egerben jártam.Felkerestem az Almagyar utat.Azt monnyuk nemtom melyik végén voltam,mert házszámot nem láttam.Volt ott egy bolt,rajta mindenféle igazi deszkás matricával,Fisbóntól a Bizőig na jó,nem,Peralta meg ilyenek.De se Fox,se Oakley.Járólap a helyén.Akkor én elnéztem a rajzot,mi
lehet majd arra járok mer 3.kerben van a gép.
lehet ádámmal elnézek majd oszt meglesem a papucsokat.