Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább hagyjuk ezt a rendőri alúlfizetettséget!
Hát így van ez kevesen bírják az alulfizetettséget . Saját boltod van az nagyon jó lehet. Van webelérhetősége is? Megnézném.
Igen igen szeretnék még ilyen ötleteket. Te amúgy is mindig okos tanácsokat adsz
Hát sajnos nem várta meg a nyugdíjazását, azt a kemény 25 évet, felmondott. De nagyon szerette a munkáját és a kollegákat, csak aztán sokan pályát választottak, ő meg fősulit végzett és kapott egy jobb lehetőséget.

Nem a Pinknél van a kép, hanem a saját üzletemben. Mi is foglalkozunk Lazer sisakokkal, azért tűnt ismerősnek
Vagy aludj lógva mint a denevérek, kezeden-lábadon 1-1 ötkilós súllyal...esetleg állj ki az esőbe pár órára...
Vannak ám még ilyen okos ötleteim, mondjam őket?
Ezért lenne jó egy plusz ülés, amit úgy lehetne alakítani, hogy leérjen a lábam. Csak ez egy kicsit luxus lenne, főleg, hogy jogsim sincs és csak pályán használom a motort . Így marad ez a megoldás max. gyakorolni kell a megállást.
És megöregedett ? Vagy egyéb okból pályát módosított? Egyébként a fotód nem a pink motorsban készült? Onnan rémlik......
Na igen, adódhatnak váratlan szituk amikor nem baj az ha az embernek földig ér a lába...
Motardhooligan! Nekem van egy eladó Xt-m szép állapot az adatlapomon találsz képeket, ha érdekel akkor írsz egy mailt és mindent megbeszélünk.
A bátyám is motoros rendőr volt Budapesten
Igen elég vicces! Addig jó így míg nem ér valami váratlan esemény, ami miatt le kellene raknom a lábam. Félek is ettől, basszus elesik előttem valaki, biztos nem tudom lereagálni a dolgot, ebben még full rutintalan vagyok.
Nem kajak csak motoros
Az egy kutya és a kulcsok őrzője mutatja a rám ható G erőket
Mókás lehet
Kéne vegyetek egy lepkehálót, azzal jól el tudna kapni
Mondták már hogy jó bőr vagy?

/figyelitek, hogy udvarolok? /
A felszállás: Zoli fogja a motort én felülök és go A leszállás már veszélyesebb, egy valakinek mindig figyelnie kell, hogy megfogjon
Tényleg, arra hogy szállsz fel?
Kis műanyag dobozkáról mint a japán krosszosok?
Nekem nincs motorom, a páromét szoktam használni néha-néha 450 EXC-R.
milyen motorod van
De édi vagy...