Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Fazer1000!
Engem az a féknyeregdologság érdekelne!Naon zsír volt vele?Mit kérnél érte?
Ha nem írsz vissza,felhívlak!Ezt veheted fenyegetésnek
Gyülik holnapra a program, féket álligatok, csuszkálgatok kersztbe, elesek, felkelek...meg minden
Én eddig terepeztem.Ott mindegy volt hogy áll a kar,ha lassítani akartam belemásztam.
Sokkal feljebb kellett állítanom,hogy adagolni tudjam
1ébként olyan mondta,akinek adok a szavára!
Viszont ha jól tom volt Visontán valaki hátsó fék nélkül...
Kinek a Pap ,kinek a papné...
Én ugyan nem állitottam, igy vettem. Bár azt mondták összevan. Bár mit kéne állitani? Ez csak dob, nem rendszer. Vagy ahhoz is kéne?

Jol el lettél látva tanáccsal
Nem is probáltam még beállitani a hátsoféket. Azt merrefelé állitva és hogyan?
Mikor én ezt a témát próbáltam megfejteni,azt "mondták" :
-Hát ott a hátsófék.
Mire én:De én szoktam a motorféket...
-Akkor szedd le a féket.Minek?Felesleges súly.
Qrva gyorsan meggyőzőtt.Azóta beállítottam a fékkart rendesen(ami soha nem volt) és próbálom finomítani a fékezést.
Valszeg mindenkinek saját technikája van,de már én is kezdem úgy látni hogy a motorfékelés kínlódás egy jól adagolt fékezéshez képest.
Persze azt tudni kell,hogy életemben 1X sikerült egy tisztességeset csúsztatni összesen,annak is a fele ijedtség volt
Összehangoltattad a kipuffot a karburátorral? Nekem ez a problémám.
Jah, sajna.
Az index akkor lejön hátulról, jól látom?
Kicsit egyforma a cangánk? De még a kipuff is..
Sima ügy, leveszet azt a bivaly nagy müanyafot amin most van a rendszám, és ami megmrad az a kis 10centis csonk a lámpa alatt arra van rácsavarozva. Teccik érteni?
MotaGo 1-es felvételek megtekinthetők itt, SMLaca által említett újabb ~324 kép is a MotaGo3 - Lukitó DVD gyűjteményben.
http://picasaweb.google.hu/koc...
Te, mutass már egy képet hátulról is erről a motorról, én is szeretném így elferdíteni a rendszámot...
Húzd az időt pajtás. Annak idején engem is kibasztak a suliból, mégis megcsináltam, amit kellett. Majd másképp gondolja a faterod. Szerintem elég, ha eléred, hogy ne induljon be a kismotor, amikor jön a vevő.
Azt kérdezed, amit én tavaly nyáron kérdeztem ugyanitt. KTM LC4SM-et választottam, nem bántam meg. Utcázok vele, város, egykerék is megy lassan (Kösz, SMLaca), pályára nehéz, de én jól szórakozom.
A szervizbe azért sűrűn járok vele, ezen a téren a DRZ biztosan jobb.
Na már vissza is tértem, crossoztam de olyan volt mint ha sosem mentem volna ilyennel
jó lenne! bár szerencsémre nem egy kategóriában leszünk!
Pár infót még küldhetnél róla:
évjárat, futott km, gumik és lánc állapota, pár rendes kép róla, stb
valamikor talán meg is nézném személyesen is
ezeket már ímélben is küldheted!

köszi
mééé mi lesz 11.én?
szeretnék
mutant te jössz kakucsra 11dikén?
YK
sikosítóra gondoltam
Szeva Sanya,

volt menés a 4 nap alatt vagy csinosítottad a kecót?
Szoval azt mondod, tépni kell ezerrel majd kis fék kis kuplung és már pirickázik is?