A DRZ-t ne becsüld le igen jó motor nekem nem volt sosem de kipróbáltam és nagyon kezelhető és ezt más is mondta, haverom okozott pár nagyarcnak arcpirulást mikor lemotorozta őket
Ha a ruha is menne az ha jó lenne rám akkor érdekelne!
hát basszus sajnálom nagyon h fel kell adnod!
emlékszem télenn mennyit gürcöltél vele h ien állapotba kerüljön a gépezet a sok munka meg minden áááááááááá nekem megszakadna a szívem
Nemsikerült a félévem a suliban, és ezért meg kell válnom tőle azt mondta apám.
Nemtudom még milessz, ruha is megy szerintem, amugy meg hülyén hangzik hogy apám mondta de 21 éves vagyok még velük élek ezt mondta kész nem fogok vitázni valamit valamiért 1év elment a semmire.
Supermoto / krossz szett mindakettő jó gumikkal, 160as polini henger arrow kipufogó rendszer kurvajó a hangja, indul megy fékek jól, lánc minden, gyöngyházmetál festés,akssi lámpák -működnek minden,és nagyon megy, a henger meg a kipuf sokat dob rajta plusz egy nagyobb delorto karbi is van rajta.
Segítsetek nekem picit, ha tudtok!
Kezdem nagyon unalmasnak találni a DL-em és egyre inkább kacsingatok a supermotok felé.
Pro-kontra érveket tudtok nekem mondani, melyik márka/típus jöhetne szóba?
Pár alapgondolatom akad, mint pl a DRZ400 SM jó lenne, de talán kicsit gyenge és nem az E futóműveit kapta, amik elég jók lennének bele. Viszont olcsó hozzá az alkatrész és nagyon elterjedt.
KTM, Husaberg, Husquarna is tetszik ,de üzemórás kizárva. Yamaha WR450-ről hallottam sok jót, de nem találok eladó SM-et belőle...
Nekem arra kellene, hogy a városban jöjjek-menjek vele és örjönghessek is rajta, ha ahhoz van kedvem: 1kerék, stoppie, keresztbecsúszva kanyarodni.
DL túl nagy és nehéz ahhoz hogy elég bátor legyek akár egy megcsúsztatásos kanyarra is. Ha meg borulok vele, akkor horror pénz. Amit meg nem akarok.
Puha, anyagában színezett olcsó műanyag idomok az SM-eken emiatt tetszenek.
Valószínűleg kicsit később rákapnék a pályázásra is.
Nos?
Ismeretlennek ne!...max ha van valami fedezet vagy addig nemkapjameg a motort még kinem fizette,a mai világban a papiron levö dolgok sem számitanak semmit(törölheted a ...ged vele )!Én biztos nem adnám hiába sürgös!
Szasztok ma hivtak hogy 400ba elvinnék a gépet, de jasna csak részletre, hogy tanuk mellet megirjuk az adásvételit meg minden aztán pár részletben átutalja a bankszámlámra. Szerintetek ebbe belemenjek? nemnagyon szeretnéj de pár hét után ha nicns rendes vevő muszálylessz.
Itt van: ATTENTION:
Never ride in a too low or too high gear -
Never let the engine run for more than one minute while stationary
It may cause severe mechanical damages
Nincs! 2 percnél tovább n em szabad 1 helyben járatni, különben beállhat, benne van az Users Manualban, valahol a legelején. Venni lehet hozzá, vagy húzni kell neki mint a barom
igazadvan
csak nekem nemjönbe