Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 hét és kész az enyém..dobogózunk? lepence?
Semmi gond! Ha ilyet veszek tényleg akkor 1-2 dolog le kerül róla ez tuti!
Nekem nem tetszik (bocs). Amúgy semmit sem tudok róla.
Úgy látom, Sanyára erős nyomás nehezedik téli felelőtlen ígérete miatt.
Mégis, hány fővel lehet egy ilyet tartani? Szerintem sokan vagyunk nagyon...
De én még a télen mondtam, hogy megyek, úgyhogy stipistopi
Mellesleg nekem hétköznap is lehet jó.
Itt a kép is!
Üdv Mindenkinek! Ezt a zupamotardot néztem ki magamnak! Jó választás egy ilyen nekem?( A1-es jogsira)
Horvát szomszédunkban is komoly supermoto élet van, ahogy ezt néztem:

http://www.youtube.com/watch?v...

Lehet, hogy rooftop ott is tevékenykedik?
Csak egy ötlet volt, írtam hogy még sosem csináltam ilyet.
Csak gondoltam elég nagya terület és könnyebb olyan időpontot találni mint mondjuk Kakucson ahol szinte már minden hétvégén vmilyen program van.

Kb mennyibe kerül egy ilyen bérlés, csak megközelítőleg, hogy legyen vmi képem róla
Vigyázz ezzel a reptéri dologgal mert leesik az állad mikor megmondják hogy mennyi is az annyi!
pohi te kajak rendőr vagy?
Vicces a macis kulcstartó :-) Vagy nyulas :-) Szegény állat mit összeszenved :-)
Sziasztok,
Akár Tökölön is meg lehetne csinálni az sm sulit vagy bármely nem használt reptéren.
Szerintem olcsóbb is mint mondjuk Kakucs.
(bár még soha nem béreltem ki pályát )
Valahol a cikkek között felhívták a figyelmet a hasonló csalókra, tehát csak óvatosan srácok. Olyat írnak vissza, hogy az üzletet a "képes motor" biztonságos rendszerén keresztül ejtsétek meg (gondolom utald át a pénzt és aztán várj életed végéig a motorra).
Barátnővel meg pont most veszkődünk (pontosabban ő velem) hogy nem mentem a ballagására (merthogy akkor éppen Erdélyben volt halaszthatatlan motoroznivalóm )
Mostani htévége sem jó, meg utcai gumi sincs még...illetve olyan van amiből középen kilátszik a drót
Az első kép sztem is jó, lehetne az a címe, hogy: "Na mi van, jöttök már végre, gecókáim?" vagy valami ilyesmi
Jelenleg éppen Motul 5100 van benne.
Magyar rendszámmal és törzskönyvel.
magyarországon cásárolt magyar motor, mert itt élt régen.
Nemtudom miért adja ijen olcsón . lehet euróban gondolja
Hát nem tudom, fiúk. Ha én Angliában vagyok, és angolul írok vissza, mert nem tudok magyarul(?) akkor mi a jófenéért akarnám Magyarországra eladni a motort 550-ért, amikor ezt itt szerintem kb. 1.3-ra kéne hirdetni? Mondanám, hogy ha már neked honosítani kell, meg regisztrálni vagy mi, akkor engedek ennyit az árból? Miért nem adja el Angliában?
És ha nem tud magyarul, a hirdetésben miért nem ccm-et ír, miért cm3-at?
hpp erről jut eszembe, megint van csajom
Jaaaaaaaaa........... és hozd a barátnődet is, mert mindenki "kétszeméllyel" lesz!
Hétvégi Dr talira lenne kedved eljönni?(utcai gumival) Olcsó szállás, semmi extra költség.