Úgy látom, Sanyára erős nyomás nehezedik téli felelőtlen ígérete miatt.
Mégis, hány fővel lehet egy ilyet tartani? Szerintem sokan vagyunk nagyon...
De én még a télen mondtam, hogy megyek, úgyhogy stipistopi
Mellesleg nekem hétköznap is lehet jó.
Csak egy ötlet volt, írtam hogy még sosem csináltam ilyet.
Csak gondoltam elég nagya terület és könnyebb olyan időpontot találni mint mondjuk Kakucson ahol szinte már minden hétvégén vmilyen program van.
Kb mennyibe kerül egy ilyen bérlés, csak megközelítőleg, hogy legyen vmi képem róla
Sziasztok,
Akár Tökölön is meg lehetne csinálni az sm sulit vagy bármely nem használt reptéren.
Szerintem olcsóbb is mint mondjuk Kakucs.
(bár még soha nem béreltem ki pályát )
Valahol a cikkek között felhívták a figyelmet a hasonló csalókra, tehát csak óvatosan srácok. Olyat írnak vissza, hogy az üzletet a "képes motor" biztonságos rendszerén keresztül ejtsétek meg (gondolom utald át a pénzt és aztán várj életed végéig a motorra).
Barátnővel meg pont most veszkődünk (pontosabban ő velem) hogy nem mentem a ballagására (merthogy akkor éppen Erdélyben volt halaszthatatlan motoroznivalóm )
Hát nem tudom, fiúk. Ha én Angliában vagyok, és angolul írok vissza, mert nem tudok magyarul(?) akkor mi a jófenéért akarnám Magyarországra eladni a motort 550-ért, amikor ezt itt szerintem kb. 1.3-ra kéne hirdetni? Mondanám, hogy ha már neked honosítani kell, meg regisztrálni vagy mi, akkor engedek ennyit az árból? Miért nem adja el Angliában?
És ha nem tud magyarul, a hirdetésben miért nem ccm-et ír, miért cm3-at?
Mégis, hány fővel lehet egy ilyet tartani? Szerintem sokan vagyunk nagyon...
De én még a télen mondtam, hogy megyek, úgyhogy stipistopi
Mellesleg nekem hétköznap is lehet jó.
http://www.youtube.com/watch?v...
Lehet, hogy rooftop ott is tevékenykedik?
Csak gondoltam elég nagya terület és könnyebb olyan időpontot találni mint mondjuk Kakucson ahol szinte már minden hétvégén vmilyen program van.
Kb mennyibe kerül egy ilyen bérlés, csak megközelítőleg, hogy legyen vmi képem róla
Akár Tökölön is meg lehetne csinálni az sm sulit vagy bármely nem használt reptéren.
Szerintem olcsóbb is mint mondjuk Kakucs.
(bár még soha nem béreltem ki pályát )
Nemtudom miért adja ijen olcsón . lehet euróban gondolja
És ha nem tud magyarul, a hirdetésben miért nem ccm-et ír, miért cm3-at?