Csákó Laca!Köszöni a láb még elég cefetül van , mer' rá se bir állni, valami kis csontdarab lefittyent a térdéből a röntgenkép szerint.
Viszont nem tudok othonülni, mert akkor másik 4 póknak se volna munkája, meg elveszitenénk a legfőbb megrendelőinket is, ezért most egy kis trükköt kell vinnem az autóvezetésbe !
Mindegy , ha hem b@szik be valami bajság 11.-én körözgethetünk együtt Kakucson !
Teflonos MOTOREX láncsprayt használok de attól még nem marad teljesen tisza a moci!Tulajdonképpen én ugy szoktam,hogy vékonyan lefújom belül a láncot és hagyom min 10 percet állni!Ezután letörölni a felesleget az oldaláról és GÁZT NEKI! Mellesleg így 4-szemközt elárulom,hogy előző nap a felniket és a lánckereket gumizás után kb 3 órán át pucoltam a láncot meg kb 1 óra!NEM KELL RÖHÖGNI! Én ugy gondolom ha valaki olyan nagy becsbe tartja a motorját mint én ,az rossz ember nem lehet! Ja, és szombaton a pályáig szakadó esőben mentem át Egerből!
Hello Zolika!
Hogy vagy?Lábad oké?Én már csak utólag láttam a képeken mi történt.Szerintem előző életedben kaszkadőr lehettél! Na és milyen otthol az ágyban OAKLEY szemüvegben mocis ujságokat lapozgatni? Ez vicc volt ne vegyél komolyan és mielőbbi gyógyulást neked!
Akkor a 4 napos regenerálódási időszak most is kell
A biztosításról Dudás Attila esetleg tud valamit,ő szervezi a jégmotorversenyeket.Ott aki indul,annak kötelező.2 db is.Azt nemtom miért kell 2 Azt viszont tudom,hogy soha senki nem kapott érte semmit cserébe
KTM sxs parts
Csoki is innen vásárol!