Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez az amitől félek egykerekezés közben:
Wheelie
hmm megyek én is! de hogy lesz ez a pálya díjas móka,mert ahogy látom,nevezés/verseny 500 ft.
áááá most olvasom..ez milyen már hogy pályára jogsi kell? nekem nincs jogsim a motoromra
héhéhé! mi lesz Kakucson 11.én? megyek én is
9hónapja nem gyakoroltam! Ha addig nem adom el az SXV-t, akkor igen!
igazán köszönöm! május 11dikén meccselünk egyet egymás ellen kakucson?
Jó sok komment volt.
Nagyon örülök, hogy ennyire jól sikerült a rendezvény!
Gartulálok Rooftop!
újabb megkeresés, telefon nem volt. este legfőképpen a szöveggel leszek készen, de azért néhány jobb képet felteszek!
Az előzetes kiírásban van licenc-es kategória is. Kíváncsi vagyok a MAMS vagy a szakág, supermoto/gyorsasági, részéről lesz-e próbálkozás.
A Kakucs-ringnek biztosan van pályalicence, de kíváncsi vagyok le van-e jelentve a MAMS felé
na lépek este még tárgyalunk

szép napot mindenkinek!
Szia,
Megvan az info: amatőr motorverseny Kakucs-ring
Jó csapat, baráti hangulat. Ugyanaz a rendező gárda mint a hétvégi DRZ kupán.
Május 11.
Okés

Várjuk a képeket persze azért nem kell vele kapkodni

Tényleg, nem volt újabb telefon felülről?
Hi,
Sok mindenről kell majd dumálni a jövőben...lesz folytatás az biztos.
Campion Gaginak megjött a 08'-as kerékpár.
Május 3.-án lesz a premier, Aradon a go-kart pályán.
Gumival kapcsolatban hívlak.
amint van konkrét információm, azonnal beírom ide!
lesz?
én nem tudok róla
jól tudom, hogy hétvégén valami amatőr motor verseny lesz?
szóval mikor jössz/jöttök Kakucsra?
ma este már tényleg elkészítem a beszámolót, és mindenki olvasgathat kedvére.
ne is mond!utólag tudom meg, hogy kik jöttek oda gratulálni, és megköszönni a versenyt. sajnos nagyon rossz a névmemóriám. viszont az arc nagyon jó! ezért kérek elnézést mindenkitől, akit esetleg nem ismertem fel, vagy esetleg eltévesztettem a nevét!
Az a jó ha az ember szerez magának barátokat azt hiszm több barátot isszereztél magadnak a hétvégén, úgyhogy aizült gyulladásod lecserélheted
bár a térdeimet kicsit megcsípte a dér. meg is érkezett a hőn szeretett izületi gyulladás barátom, de jól elvagyunk egymással!
legfőképpen a szervezés és a szervezés miatti izgulás fárasztott le, de nagyon. aztán még ott volt az a hideg éjszaka, amit alvás nélkül töltöttem. de már jól vagyok, köszönöm!
ezért volt ott az orvosi felügyelet! a következő rendezvényre úgy tervezem, hogy mindenkinek lesz versenyre szóló balesetbiztosítása. már meg is van kérdezve, hogy mennyibe fog ez kerülni.
olyan 80%os regenerálódási fokon vagyok. sokat pihenek, de az agyam jár folyamatosan. én is becumiztam egy darazsat. nekem a gerincvédő alá szállt be, és 8db csípéssel jutalmazta a tökéletes búvóhelyet. Foxy segített a kiszabadításában. még agyonverni sem tudtuk, mert amint felemelte a gerincvédőt....husss elszállt. viszont a nyoma megmaradt.
Mindenkit összecsipkedtek, csak allergiás vagyok a csípésükre és volt már belőle probléma