Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rufe mich an!jetz!
nem hát...rufe an jetzt
Ja az vagyok
basza peddig diret ezzert utazok vissza elobb ezt a szivast de haza erkezem rad csorgok meg kerdezem fejlemenyeket ha nem gaz?
Én megvettem ma az autó-motort azzal a nagyon pici reklámmal
5.átlapozásra meg is láttam a:
VISONTAI RANDEVÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
mert Te nagytudású vagy!
A hír igaz, sajna ...nem tom mi ez a kussolás ....majd kitalálunk vmit ,meg kellene nekünk csinálni a racingot, aztán het a esem császár
pontosan melyiket, és miért?
ő miből gondolja ,hogy tudok valamit is arról a VORról,kb sosem tam még de,ha jót akarsz te sem nézegeted, sztem de mindenki azt vesz amit tud vagy akar
hello mindenkinek sanya most lesz szigetszentmiklosi verseny most kaptam hir levelet motomaxosokto lhogy ellmarad mit tudc errol?holnap utazok haza
Sanya,mondta Foxgirl,hogy tudsz pár infót a VOR-ról
Szia Rooftop!
Meg tudnád mondani, hogy ki írta az újságcikket?
06-306-36-88-10 Ruf an jetzt
mivel már sanya is felrakta többször a saját számát, így nem félek felpakolni: 20/9724729
Gratulálok és egyben részvétem is.
Gratulálok mert tovább tudsz lépni, és váltani.
Részvétem mert tudom mijen megválni egy olyan valamitől ami a két kezed munkája és már hozzádnőtt. Ugyanez volt a simómmal.
Ezt itt! VAlami vélemény?
És milyen Berget ha lehet tudni?
Azonkívül, hogy HusaberG-et
Egy berget néztem ki, meg találtam jó áron egy VOR-t azon gondolkozom....
Nagyon letisztítottad, csillog- villog!
Mit veszel helyette
Na végre basszus :D Sikerüllttttttttt :D Hát nem én vettem meg :) !
Elvitték
Amíg megy,addig elég meggyőző.Volt itt nálunk 2db is,amivel endúróztak.Meg egy SM.De egyszer csak elkezdték falni az olajat . És még a gazdiknak(akik rendszeresen járnak olaszba-grandemoto)is fejfájást jelentett egy gyűrűgarnitúra beszerzése...
Így én is lemondtam róla.
Próbálom,próbálom,de az ilyen rövid 7végéken az asszony általában igényt tart rám...
Meg én ezt nem szívesen követném el slick-kel,pedig még az van rajta.
Tudom a Lukács számát,majd vele egyeztetek.Amúgy köszi,hogy szóltál
már beszéltem vele,így nem kell a száma..köszike