Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lukit megfárasztotta a szervezés IS
Valami darázs,vagy méh nekem is megakadt a nyakamban. Kicsit megcsípett.Több mint fél kört mentem még,mire a depóhoz értem,ahol segítettek rajtam.Megmozdították a hajam,a vadállat meg huss Szerencsére csak pici csípést kaptam
Szerencsére minden OK, Zridert meg sajnáljuk de ahogy írogat ncs annyiramaga alatt, úgyhogy a következő GO-GO-n is játszhat kamikazee-t

Te már kipihented magad?
éppen tegnap volt bent az orvos barátom, és kérdezte, hogy hogy vagy. mondtam neki, hogy minden OK a legjobb tudomásom szerint. Zridert is kérdezte. említettem az Ő kis problémáját is.
Izgultam is meg a darázscsípés elleni inyekció is beadta azt sem tudtam hol vagyok annyira letompított

Elhiszem hogy te is kész voltál nagyon sko meló volt ebben a hétvégében, ha esetleg a követkzőkben tudok segíteni szólj nyugodtan!

Aztán mostmár valamikor motorozni is kellene együtt
SM sárvédöt itt kapsz PL: www.universalmotor.hu
hát nem jutott frappánsabb az eszembe! utánna beszétük is a másik sráccal, hogy annyira izgultál, hogy világodat nem tudtad!(nem csak Te!) ha tudnád, mit össze izgultam én is este.
Tudod a versenydrukk. Egyébként rendszeressen elfeledkezem róla és anyázok fél órát.

A legendás Husaberg beszólás azért gonosz volt
gyujtáskapcsolót már kiiktattad?
Sziasztok!

Gyors gép én már tudom
Szerintem csak lánc meg féktisztítóval fújkálja,ha meg tönkremegy,cseréli.
Nehogy má a motorra kosz menjen
Nekem is úgy tűnt,hogy Börni nem igazán "préselt ki" mindent magából.
Ha neki így volt jó,akkor úgy.Mert ez ugye arról szólt,hogy mindenki jól érezze magát.
Nekem most pl qrva nagy önuralom kell,hogy ne üljek fel,keresve valami parkolót De tudom hogy ebben a városban ezekkel a gumikkal csak a büntetés várna rám...
ha LACA gépén lecserélnénk a gumit, illetve 1-2 kopó alkatrészt ami látszik, szalonban el lehetne adni új gépként!
itt mindenki ilyen korán kelő tipus?
Szombat este épp szóba jött a CR500.Na itt eszetlenkednek vele egy szál pólóban
http://www.sportmotor.hu/motor...
szevasztok
keresek első supermoto sárvédőt, lehetőleg fekete vagy sárga színűt pest előnyben!
ha van valakinek irjon please...
András
Laca motorja mindig ultratiszta. (a MotaGo-n is reggel a mosással kezdte :-) Arról enni lehetne. ha jól tudom, a láncot ronggyal takarítja.
SMLACA! Milyen lánc spayt használsz, h ilyen tiszta mindan?

A képeket irigykedve nézem, remélem lesz még hasonló összejövetel
Sziasztok!

Még mindig a hétvége hatása alatt vagyok.....szénné éget az arcom de folyamatosan mosolygok!

polya köszike, hogy kiraktad a képet.....most már látom milyen furán ülök a motoron!
Van mit fejlődnőm, na és ez a lábmunka.................
mi volt az? ?
igen megköszönném mivel éppen tapétázni kéne a klotyót
eddig TVztem, de már megyek is vissza az ágyamba. a térdeim kicsit megsinylették az éjjeli hideget!
Na mi van Rooftop, felkeltél így fél egykor? :-)
legközelebb majd versenyzek is. de most az éjszakai nehézségek miatt nem mertem bevállalni a dolgot. nagyon fáradt voltam már a futamok idejére.
Csak a tárgyilagosság kedvéért, míg el nem hiszik páran, hogy az utolsó helyre voltál csak jó -- nem azért jöttél te be a végén mert a többiek mondannyian jobbak voltak.
Egyáltalán nem tetted oda magad. Mondtál egy dolgot, hogy miért, ezért tisztellek :-)