Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jólnézki csak ha behal valami rajta kezdödhet az alkatrész vadászat...
Pár éve versenyzett egy srác VOR-ral itthon, úgyhogy Sanya biztos tud róla valamit mondani.
Mi a véleményetek a VOR ról?! Konkréten a belinkeltről?
Szép napot Motosok!

Vasárnap jön valaki Kukucskára kergetőzni?
na, nehéz szülés volt, de csak meglett

Ice-Dekor-ék meg aszonták, 30 alatt nem nagyon úszom meg a matricákat
asszem várok vele még 1 picit

Szió! Nekünk van egy eladó villahíd, ha még érdekel. Eredeti KTM, nem utángyártott, állítható (18-20), 3 csavaros és arany színre lett eloxálva.
nemtudja valaki a telszámát ennek a zoltan_r_ nek? gyorsan
nagyyongyorsan
Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem
ébredjmá fel geci 2 órája basztatlak msn en
1órától órám van a népszinházutcánál a blaha lujza térnél. Megtudjuk oldani a dolgot?
dokrék...
korán van dekorék
na megírtam az itinert, megyek ice-dokrékhoz! meg Lacihoz pesze, ha felkel út közben
ismét egy röpke hírecske a Heves-megyei Hírlapból
nem vagy egy korán-kelő típus
amúgy sorry, hogy nem mentem, de ilyenkor hétköznap mindig dolgozok 4-től az éjszaka közepéig, és nem tudok a külvilágról...
ráadásul csak olyan 2ig érek rá kb. mert onnantól már készülök meg megyek a munkába. viszont ha ma előbb felkelsz, meg én is időben, elmegyek mindenképp! ha nem motorral, akkor metróval munkába menet, úgysem nagy kitérő.

Beb! köszi az infót, megtaláltam őket, azthiszem holnap(vagyis ma) ha meg tudom oldani, elmegyek hozzájuk.

A cikk a GO-GO-ról meg zsííír! Azt hiszem megérdemli a rendezvény a visszhangot! Lesz elvileg az autómotorban is majd valami cikk róla, vagy valami ilyesmit hallottam még 20-a előtt - vagy rosszul emlékszem
Gábor. Hét végén egy Répáshutai kólaivás? Rooftoppal, SMLacával szeretnék menni.
Már látom Zsííír.
Én még ébren...
Nekem nem adja be amit Rooftop belinkelt
hello Sanya!

hogy muzsikál a Berg új szíve?
Ha 100 felett mész vele akkor cseréld le,nehogy az legyen ráírva a fejfádra,hogy:
Gumi hibából született és gumi hibából halt meg
Halihó!
Alszik már a banda
Úgy tudom, benne kell hagyni. Ha lehet, én nem fújnám be a sprayt. Lassan menj vele.
tudnátok tanácsot adni,
a képen látható csavar belement a gumimba.
Ilyenkor mi a teendő? Szedjem ki és fújjak bele defekt sprayt, majd irány az első gumis,
vagy hagyjam benne és próbáljam felfújni?
Ha belefújom a sprayt morogni fog a gumis?

Nagyon igényesek lettek a cikkben szereplő képek!
lazítsd ki, húzd el a kézvédőt és próba
semmi gond! legközelebbi találkozáskor intézünk mindent! addig forgasd meg drogban, kurvákban, vagy fegyverben.
igen van a kormány végénn is csavar volt a gázkar végénn olyab h ne csússzon tovább azt levágtam róla mert akkor nem tudtam volna felrakni mert odaszorította volna és nem mozdult voln a meg!