Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hónapban vettem egy merrell cipőt 20 helyett 8-ért
Ilyen ez a méret
Én is kb.De bármilyen márkásabb csizma már akkor is 35-től kezdődött.
Nekem bírja,bár nincs minden héten használva sajna
Te se vagy egy nagy méret . Tény, hogy a nagyon kicsi méretű cuccokat olcsón meg lehet venni, ami nem egy utolsó szempont
Szepy-nek Tech 8 van, sztem az se kisebb mint az 50-es Tech 6 (a belső csizma miatt)!
Igen.Meg véknyabb a vádlim mint egy 10-12 éves fiúnak.Amúgy 96kg vagyok,meg 132cm magas.Abból 120 a lábam.Nem mondanám hogy az alkatommal gondok lennének...

Isten igazságos:
-Aki gyengén lát az jobban hall
-akinem lát és nem hall jól annak jó a tapintása
-akinek az egyik lába rövidebb,annak hosszabb a másik.
Akkor neked mázlid van, mert 2 ismerősömnek van/volt W2 és mindkettőjüké szétesett (egyik még gariidőn belül, a másik sajnos csak 2-3 hónappal utána). És "furcsa módon" mostanában már nem 1, hanem csak fél év garit adnak rájuk...
Én hoztam már egy srácnak 50-es Tech 6-os Alpint. Nagyon keményen nézett ki a pulton, mikor kivettem a dobozból
Szerintem a 40,5 tök jó méret, abból biztosan marad akciós
Én bukóval vagyok hasonlóan, XS-es szinte mindig van olcsón, mert az fogy el talán legnehezebben (így lett MXR-em 35e-ért )...ja és még ez is bő kicsit pofában (ezek után merje bárki is azt mondani hogy nagy az arcom )!
Nem tudom miért marad el

Viszont így jöhet a MOTO A GO-GO 2 és a rooftop promotion
Egyébként nekem is W2-es csizmám van. Én nagyon szeretem, tök kényelmes, bár nem volt olcsó, mert anno 4 éve vettem 27000.-ért.
Ismerős szintén csizmával szívott, mert itthon nem kapott a 47-es lábára semmit (voltak 47-es méretezésűek, de azok kicsik voltak rá), úgyhogy végül a bécsi Aunerbe zarándokolt ki - ott állítólag volt még 52-es is (bár abból nem minden szín ). Mondjuk ott is csak a 48-as lett jó rá végül...
Úristen neked is 35,5 a lábad
Lemásoltátok a lábméretem?
Én Parilláéknál Kecskeméten egyből kaptam magamra,bár én beértem W2-vel...

Rooftop az aljas!Elszippantotta az SM-versenyzőket
A párom szintén rossz helyzetben van, most neki is csizma gondjai vannak. Az ő lába 40,5. Nem élünk nagy lábon...
Kevés a nevező
Igen a csizmával nekem is gondjaim vannak. Én 43 kg vagyok, de attól függetlenül vastagabb a vádlim, mint egy 10-12 éves fiúnak, ebből az okból nem tudom rendesen becsatolni a csizmám, tehát nem véd annyira. Főleg, ha felveszem a bőrruhám, akkor még rosszabb . A fox csizmákat néztem, azoknak a vádlinál kiszélesedik a csizma szára, de 35,5 kellene. Ha megrendelem, (mert senkinek nincs polcon)mit kezdek vele, ha nem jó
Hát tényleg nem...csizmából is csak gyerekeknek való lesz neki (36)
Inkább csak vékony (165 cm/40 kg kb.)
Hát ez nagy baj, hogy senki nem gondol ránk kicsi lányokra . A te barátnőd is pici? Én 158cm vagyok
Mondjuk Held-ből pár modellt gyártanak 6-osban is (sőt, náluk asszem lehet méretre gyártatni is), de Mo-ra sztem azokat senki se hozza be
Ha a google-ban rákeresel, hogy icedekor, őket adja be elsőre. Elég sok versenyző srácnak csináltak már matricákat. A párom is velük csináltatta meg(bár ő nem versenyző) a régi motorjához a matricázást 2 éve és még tök jól bírja , pedig kapta az ívet rendesen.
sziasztok!

Elmarad a májusi 1-i szigetszentmiklósi supermoto ob futam.
köszi szépen, még nem hallottam róluk! de nem is nagyon találtam meg őket
valami közelebbit tudnál mondani róluk? elérhetőség, weblap vagy ilyesmi?
köszi előre is!
Az Ice Dekoros srácokat tudom ajánlani, nagyon jól dolgoznak és iszonyú mennyiségű motoros logójuk van.
Úgy tűnik nagyon egy cipőben ill. kesztyűben járunk a barátnőddel . Nekem a KTM-es kesztyűből a legkisebb gyerekméretem van . És ugyanez a problémám, hogy oké, hogy crosskesztyűből van a méretemben, de ha aszfalton elesek...az nagyon gáz lesz.