Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EZAZ
pont mint hegyalján, hudefaszalessz ha süti a nap egész nap, bent vagy 90fok.. párolog a.....
de legalább majd megfelelsz annak, akinek a nevét sem mondjuk ki, követelményeinek!
Egyébként mi a reális ára egy ilyen szettnek ?KB?
(komplett annyi h kiveszem a endurot azt bele a sm+a fék áta.)
Elöre is köszi h segítetek
ha mégis megúnnád, én 50-ért szívesen átveszem a felniket
na jó csak viccülök ám - de szerintem sem marad rajtad ;)

meglazult a lánckerekem, és nem hoztam hozzá kulcsot
wááááá
bazz, esik szét a motorom, tegnap a hővédő, ma a lánckerék
lehet mire odaérünk visontára, már csak ülés meg kormány lesz
Szia Molnee! ha igazán izgatja a fantáziádat, akkor látogassl a hétvégén megrendezésre kerülő MOTO A GO-GO Weekendre. Amugy szerintem nyugodtan bevállalhatod a kerekeket. Rajtad maradni biztosan nem fog, de abban is biztos vagyok, hogy megunni sem fogod!
küldenél egy e-mailt? kezdek szétesni
Sziasztok ! Segitségetek kérném ! Régebb óta endurozom és egyre jobban piszkálja a fantáziám a sm !
Közeli barátom eladna nekem egy elvileg gyári yamaha sm szettet (átalakitoval meg mindennel)amit wr 450 ből szerzett ! Felnik (rendes füzött felni) összes csili-villi talán 3 db küllön van egy hangyaszarnyi rozsda csik !Egyedül az miatt vannak fenntartásaim ha esetleg még se jönne be a dolog akkor mennyire adható el az ilyen cucc ! H milyen árban lehet eladni ezeket a cuccokat és h milyen piaca van ? Nem szeretnék nagyon belebukni !
Elöre is köszi a segitségetek !
Szia
Én valmai okból kifolyólag nemkaptam meg! Eltudnád küldeni mégegyszer? Köszi
mennyi nő

a motorozó csajok topikban nincs ennyi szerintem...
jó sport ez az sm
Foxy nem áztatok el hazafelé? miután beszéltünk...nem sokkal...elkezdett szakadni az eső...uhhh...mondom...remélem nem kap el titeket
szerintem nem kell vele foglalkozni. ahogy te is mondtad mindig is leszneki ilyenek. azt hiszik ők szarták a spanyolviaszt... nem csak a motorsportban megy ez a f*szkodás sajna!
lassan már a gyujtó szikráért is fizteni kell!
toi-toi lesz!
Jó reggelt mindenkinek!

Kiakadtam az e-mail-en .......
Ezek szerint ha SuperMoto-sok rendeznek egy simma összejövetelt akkor azért is pénzt akarnak kérni...........
Ez nagyon nem fer.
olvastam a mélt.... hááát kiakadtam elég szépen...
látom találtatok érdekfeszítő témát, amíg dolgoztam...
amúgy Laci, köszi a tartályt, hogy felajánlottad, de így, hogy nem kötelező, inkább nem sz*rakodok vele, örülök, ha le tudom mosni a gépet még 7vége előtt...
én a pályára is szarhatok ésakkor majd a végén a gokartosok felverik az épület falára. na az lessz a tuti, de mondjuk szarhatnék egyből a falra. JÓÉJSZAKÁT
Én vagy másfél hónapja voltam,akkor ment ott együtt a társaság kis része.Akkor toitoi volt,kerti csap,meg jó nagy puszta.
Maj beleszarunk egy teszkószatyorba oszt otthagyjuk ajándékba,mer Rooftop-pal spermáztak
Jóccakát
G.
kamikázéba fogomnyomni, dűtöm amig lehet megyek ahogycsak tudok oszt lessz ami lessz.

amugy gumibudi (toi-toi)ba kellesz járni ? vagy van porcelán körülbetonozott féle is?
kezet lehet utánna mosni?
mik ott az adottságok a pályakörül magyarul....
Hülyén fogod fel.Én is életemben másodszor leszek pályán,de semmit nem számít.
Mutass olyan embert,aki egyből tudott motorozni ahogy megszületett!
Ui.: te legalább még nem 29 évesen fogsz ott szerencsétlenkedni...
Be vagyok indulva, ijenkor fogok anyázni a Dt TOPIKBAN
"A telefonáló közölte velem, hogy ha a rendezvényen, egy licence-el rendelkező versenyző rajthoz áll"

Akkor Sensei nem rajtoltat6
be vagyok szarva

tuti beégek

hoooooltudnám én igy dűteni....
Ez szép kerek mondat volt barátom.
én ugy fogom dűteni hogy még a gumi se fog leérni