ha mégis megúnnád, én 50-ért szívesen átveszem a felniket
na jó csak viccülök ám - de szerintem sem marad rajtad ;)
meglazult a lánckerekem, és nem hoztam hozzá kulcsot
wááááá
bazz, esik szét a motorom, tegnap a hővédő, ma a lánckerék
lehet mire odaérünk visontára, már csak ülés meg kormány lesz
Szia Molnee! ha igazán izgatja a fantáziádat, akkor látogassl a hétvégén megrendezésre kerülő MOTO A GO-GO Weekendre. Amugy szerintem nyugodtan bevállalhatod a kerekeket. Rajtad maradni biztosan nem fog, de abban is biztos vagyok, hogy megunni sem fogod!
Sziasztok ! Segitségetek kérném ! Régebb óta endurozom és egyre jobban piszkálja a fantáziám a sm !
Közeli barátom eladna nekem egy elvileg gyári yamaha sm szettet (átalakitoval meg mindennel)amit wr 450 ből szerzett ! Felnik (rendes füzött felni) összes csili-villi talán 3 db küllön van egy hangyaszarnyi rozsda csik !Egyedül az miatt vannak fenntartásaim ha esetleg még se jönne be a dolog akkor mennyire adható el az ilyen cucc ! H milyen árban lehet eladni ezeket a cuccokat és h milyen piaca van ? Nem szeretnék nagyon belebukni !
Elöre is köszi a segitségetek !
szerintem nem kell vele foglalkozni. ahogy te is mondtad mindig is leszneki ilyenek. azt hiszik ők szarták a spanyolviaszt... nem csak a motorsportban megy ez a f*szkodás sajna!
Kiakadtam az e-mail-en .......
Ezek szerint ha SuperMoto-sok rendeznek egy simma összejövetelt akkor azért is pénzt akarnak kérni...........
Ez nagyon nem fer.
látom találtatok érdekfeszítő témát, amíg dolgoztam...
amúgy Laci, köszi a tartályt, hogy felajánlottad, de így, hogy nem kötelező, inkább nem sz*rakodok vele, örülök, ha le tudom mosni a gépet még 7vége előtt...
én a pályára is szarhatok ésakkor majd a végén a gokartosok felverik az épület falára. na az lessz a tuti, de mondjuk szarhatnék egyből a falra. JÓÉJSZAKÁT
Én vagy másfél hónapja voltam,akkor ment ott együtt a társaság kis része.Akkor toitoi volt,kerti csap,meg jó nagy puszta.
Maj beleszarunk egy teszkószatyorba oszt otthagyjuk ajándékba,mer Rooftop-pal spermáztak
Jóccakát
G.
kamikázéba fogomnyomni, dűtöm amig lehet megyek ahogycsak tudok oszt lessz ami lessz.
amugy gumibudi (toi-toi)ba kellesz járni ? vagy van porcelán körülbetonozott féle is?
kezet lehet utánna mosni?
mik ott az adottságok a pályakörül magyarul....
Hülyén fogod fel.Én is életemben másodszor leszek pályán,de semmit nem számít.
Mutass olyan embert,aki egyből tudott motorozni ahogy megszületett!
Ui.: te legalább még nem 29 évesen fogsz ott szerencsétlenkedni...
pont mint hegyalján, hudefaszalessz ha süti a nap egész nap, bent vagy 90fok.. párolog a.....