uhh, eddig eszembe se jutott!
túlfolyótartály...
kötelező lesz gondolom. szerintetek tudunk buherálni az enyémre 1et 19én vagy 20-án? vagy tud valaki valami óccsó megoldást erre? mert eddig nem is gondoltam rá... ejj drága út lesz ez.. ma elhagytam a rezóról a lábvédőt a váci úton megszakadt a szívem amikor felismertem a problémát
hát nagyon sokan szeretnének úgy vergődni mint ti azon a pályán. köszönöm a jókívánságokat a többiek nevében is, de remélem csak csak összejön nektek is a dolog és vergődünk együtt egy jót!
Őszintén megmondva azon a pályán sajna a mi stílusunkkal csak vergődünk mint tehén a jégen. .. nem tudunk ívet fogni, ccsak parasztba fékváv oszt lebaszom a gépet ahogy sikerül... szóval túl munkáspálya a minstílusunknak... de ezzel nem azt mondtam hogy nem jelenünk meg... előfordul hogy elmegyünk, de ennek még sok összetevője van sok egyéb dolgunknak stimmelnie kell .... biztosat nem tudok mondani, de ha nem is mennénk, nektek jó szervezést és jó időt és halgulatot kívánok...
Mondtam,hogy egyszerre nyomorodunk a bilire
Nekem is jobban fáj az oldalam mint tegnap.Igazi élmény volt így kábelt húzgálni...
Edzeni megint nem tok így,hát feszülni fog a bőrruci
Nem ám összekeverni valami perverz idiótával!
túlfolyótartály...
kötelező lesz gondolom. szerintetek tudunk buherálni az enyémre 1et 19én vagy 20-án? vagy tud valaki valami óccsó megoldást erre? mert eddig nem is gondoltam rá... ejj drága út lesz ez.. ma elhagytam a rezóról a lábvédőt a váci úton megszakadt a szívem amikor felismertem a problémát
Nekem is jobban fáj az oldalam mint tegnap.Igazi élmény volt így kábelt húzgálni...
Edzeni megint nem tok így,hát feszülni fog a bőrruci
Nem ám összekeverni valami perverz idiótával!
A portól kicsit írtózom , ezaz én nagy bajom...
Visontán mit tartotok elfogadható köridőnek?
Csak azért kérdezem, hogy mennyire állítsam be a Berget