hát igen TIPIKUS!
már biztosan nem sérülök tovább, legalábbis a héten, mert a motor közelébe se nagyon fogok menni. bár melóban még lesérülhetek. agyilag!
nem bátorság kérdése a dolog. legszivesebben én is azt mondtam volna, hogy na akkor viszont látásra! viszont a becsületem, nem engedheti meg azt, hogy ennyi ember szórakozását, lelkesedését tönkre tegyem. főleg nem úgy, hogy én "tüzeltem" fel őket! inkább bukok "pár" ezret, minthogy a már elindult folyamatot leállítsam. amugy ha jól tudom az AutoMotor-ban egy egy oldalas PR cikk ára kb.1milla. akkor most ki fog kinek fizetni
Úgy basztam volna rájuk az ajtót,mint a szart Na ha valami,akkor ez kapzsiság.Tippelek:egy átlagos vasárnapon a bevételük kb 100e.Jó esetben.
Űberbátor vagy,hogy fizettél.Szerintem túl bátor is .
Nem hogy engedtek volna,nem kis reklám lesz ez nekik,ha minden bejön...
Így már mi(én biztos) is úgy állunk hozzájuk.Parkolásért nem kell majd fizetni
nem para, csak valamiért tudat alatt abból indultam ki, hogy ez is csak 1 aszfaltcsík a pusztában (mint pl. Kecskemét), aztán 20án leszéldül a motorról, aki utánam jön... bár kecsó sem csak 1 aszfaltcsík a pusztában, de nyáron ott voltam 1 napot 30 fokban - hát nem volt kellemes (és ott ugye nem volt csap meg ilyen extrák)
tényleg rooftop, van ott a pálya közelében valami patak, ahol 20-án reggel meg lehet mosakodni?
vagy valami vizeskocsit hozatsz? (tényleg nem ártana picit tisztálkodni, ha 19én nagyon bedisznólkodunk)
hát igen TIPIKUS!
már biztosan nem sérülök tovább, legalábbis a héten, mert a motor közelébe se nagyon fogok menni. bár melóban még lesérülhetek. agyilag!