Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

épp most olvastam...
linkeld már be, vagy melyik topic?
VISSZAMENNYÉ! BASSZKÍÍ!
motorinfo fórumán
hol olvastad ezt?
További szép napot Mindenkinek!

Nemsokára indulunk Visontára felmérni a terepet..............
és hogy ellenőrzik, hogy ki indult rajta meg ki nem... küld az öreg egy kémet, aki felírja a bajnoki versenyzőket? majd megöljük és elássuk...
Pedig legjobb tudomásom szerint nem is lesz verseny

Sebaj rooftop mi attól még ott leszünk
Halihóóóó!
Állítólag tiltott versenynek nyilvánították a Go-Go Weekendet
sem törvényileg sem jogilag nincsen megszabva, hogy ki rendezhet és ki nem. de este mindenki pontos beszámolót kap mailben!
csak nem hívta valaki supermoto versenynek a moto a go go-t
nyílván
de-de a zöreg hívott. este egy körmailben összefoglalom a beszélgetés lényegét, bár most gyorsan egy szóban össze tudom: PÉNZ!
huh, akkor zsír
kicsit most paranoiás vagyok, hogy minden stimmeljen...
végre felvették a telcsit , csak az időjárás bírja ki addig
basszus Visontán miért nem veszik fel a tecsit?- már egy napja próbáljuk őket hívni, de semmi eredménye, még a végén lehet, hogy Kukucska lesz belőle
Csak nem a zöreg?
SZIÓ!

Láttam pár képet a hétvégi taliról, bizti jó lehetett.
Na és mitaszondott
az akit nem nevezünk a nevén?

milyen idő van nálatok?
senki nem fogja elhinni ki hívott fel személyesen! vagy már van aki előre is látta?
Szia Kisfiam!

Erről itt nem szeretnék pletyizni. Majd úgyis "megismered" idővel.

Nagyon sajnálom , hogy nem jön össze egy közös hétvége, pedig nagyon szupi lett volna végre a Kisfiammal együtt motozni.
Tegnap tittára eláztam amikor jöttem fel Pestre , Fehérváron sütött a nap ezerrel, de mire Gárdonyba értem elkezdett szakadni az eső és egész Pestig zuhogott. Nem volt valami buli,de legalább egy picit "gyakoroltam" esőben.
Halihó! Ki a zúj párod? szabad tudni? Sajna nekem a 20.a kimarad...de majd megyünk egy Kakucsot helyette,ígérem
Szép reggelt Mindenkinek!

Akkor jön ma valaki Visontára? Úgy néz ki Mi 14:00 körül indulunk le lábon.