Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, meg hányköbcentis a v2es düdörgő
Ha ingyen van máris indulok érte ...lemaradt a zára,ami egy eléggé fontos tényező
jöhet bárki! csak írj egy e-mailt rooftop kollégának - a címet most nem tom pontosan, de pár oldallal lejjebb tuti ki van írva, mert szinte minden 10. hsz-ban benne van ;)
Már alig 7 nap van hátra és..
MOTO A GO GO WEEKEND !
Köcce! A sárga kék sem kutya!
Ha tudsz valaki érdeklődőt küld rám nyugodtan!
Sziasztok.
Néha szoktam olvasni a forumotokat. Láttam, hogy 20-án szuperbult rendeztek. Ez zártkörü vagy mehet bárki?
egyébként ma feljöttem Bp-re a vassal (szétültem a seggem - 160-170 km), és össz-vissz 3300 forintért tankoltam bele 100ast, ÚGY, hogy ebből 1800-at már itt bp-n az omw-n, szóval még most is majdnem tele van! nem gondoltam volna hogy ilyen jól fogyaszt! igaz nem húztam neki, de akkor is!
eddig 95öst tettem bele mindig, mert az otthoni kúton csak az van, de most tuti veszek egy kannát a 100asnak, mert nagyon életre kapott tőle a gép plusz tanultam valami újat: k*rva jó itt pesten motorozni (csak így féklámpa nélkül qrva veszélyes is), meg hát a gyorsaságról ne is beszéljünk, autóval kb. akkor értem ki pestről ennyi idő alatt, amikor éjjel mentem haza, és 2 autó nem volt az úton
Csodálatosan napsütéses jó napot mindenkinek!

Foxgirl írtam iwiwen, tsupa-tsupa jó hír!
crm250 csere érdekel?

Milyen peckesen áll,jól néz ki így teli napfényben,eddig fel sem tűnt,hogy szíp ez az áprilisi motor is!
Oxy
Sziasztok,

Lenne egy eladó supermotom, tökéletes választás lehet, az előttünk álló MOTO A GO GO Weekendre!
Olasz papíros, de forgalomba helyezhető. 2006.06.
Anti hopping, új láncszett, légszűrő, fékbetét. Fantasztikus hang! Brutális teljesítmény!
na itt vagyok. lehet hogy az lesz,hogy bedobom a gumikat,amikor megyek hozzád Sanya,aztán megmondod,hogy szerinted melyik kuka...most lemostam őket, kitéve a napra,5perc után mindegyikbe beleragad a körmöm kb az egyik metz 2004 25.heti a másik 2007 49.heti(ez megy remélhetőleg nekem előre)1. kép összes gumi. 2. kég dunlop,ahogy én nézem 2004es,az még végülis nem olyan vészes.. 3. kép rosszabb misi. 4 kép rosszabb misi 5. kép jobb misi 6. kép rosszabb misi.

Börni, ha leszel,akkor mondjál már légyszi nekem valamit ezekről a misikről,meg a dunlopról is mondhat valaki valamit... kopásjelzőtől számítva mindegyiken 2-4 mili van
Elképzelhető!
Majd kitalálnak hozzá egy új kategóriát
17/42 v 44,de asszem 42 ... 170-175ös vég... kilaharmincnál váltom az ötödiket szóval pöppet hosszú. Kakucson végig háromban megyek, 50-110 között
Bocs ez elöbb rossz képet tettem fel.
Ez lenne az a gép.
Nem tudom az én MT-03 gépem milyen kategóriába is tartozik,írtak már rá sokmindent.
Most találtam belőle egy eléggé érdekes kivitelt,bár az is lehet hogy ezt így nem is gyártják.
A bergen 16/38 volt gyárilag,ment is vagy 200km/h-t,most racingre 15/45 a tutti-franó ...Radikális változtatás de,megérte...a gyári kb a Hringre lenne jó
most ezzel furikázom már 2 hete motor híjján
Akkor jó,mi a szart számolunk itt ha nem is tudod mi a stejsz
Naná ez még jó...ninjáknak szoktam eladni a nagyon szarokat mert surikánnak használják
de lehet hogy 44 van hátul,tudja a fene,2-3 hónapja nem láttam a motoromat
14/34.....35=17/42
és használható az még? jájj,úgy néz ki lesz egy utam vörivárra