Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

osztom ezt a véleményt és én is mondtam rooftop-nak,hogy max 15-20 perc alatt a többség kifullad ( én is )
Ha van az AutoMotornál csókod akkor szólhatnál, hogy a kezdeményezésre helyezzék a hangsúlyt és ne a heszszíre. Igy nem a helyszín a lényeg, hanem te mint promoter .
Szerintem.

(szerintem simán elfér a gokart a moto mellett, 20 percnél többet folyamatosan nem megy senki)
ment mail....
szerintem dekoratív...
Nagyon szép a motorod grat hozzá!
Miért adod el ha szabad ezt tudni,sok gond van vele mert másik fórumon nagyon szidták őket.
TESSÉK MEGNÉZNI !
igen?
szerinted nem gázÍ?
húúú tényleg műpéróra emlékezetet cyber mechanic sex
a túlfolyó tartály nagyon tetszik
Készülök ám a hétvégi visontai bulira
kicsit csunyácska az a vastag cső de nemtaláltam mást de a drága festésemet megakarom védeni
A tulfolyótartály meg Vega szerint olyan mint egy MŰFASZ
genetikailag biztosan nem, de hosszú hosszú évszázadok alatt elég keményen rögzült ez a mentalitás.
Vettem Szisza06!

Este válaszolok is, ha már egy picit nyugi lesz körülöttem!
Holnap jó idő esetén lenézünk a párommal Visontára, ha esetleg valaki szeretne csatlakozni szívessen látjuk. Pestről indulunk és 2-re szeretnénk leérni.
Szép napot Motosok!
Na, akkor sikerült. Szivesen!
halihó! Na hát akkor veszek egy gumit Sanyától aztán estére nem marad majd belőle semmi?
Vagy konok kunok!
Én is lázadok állandóan. A csapból is az folyik, hogy fúú de szar itt élni. Sokan tesznek is érte, hogy az legyen!
Én büszke vagyok a Magyarságomra, a Magyarokra, szeretem ezt az országot.
Már-már kezdem elhinni a mendemondákat, hogy genetikailag kódolva van bennünk az utálkozás, és az irigység!
1x csak jobb lesz!
"állok a pusztába'. gyatyám lobog. seggem kilóg. gyomrom korog. magyar vagyok, szittya vagyok..."
igazi szittya nép
WWW.MOTORINFO.HU
jahh, hát az e-mail az meg...
elvégre magyarok vagyunk, vagy nem?
éjjóó, ismét van műszakim - 2010-ig
kösz bazsi az info-t!