Ha van az AutoMotornál csókod akkor szólhatnál, hogy a kezdeményezésre helyezzék a hangsúlyt és ne a heszszíre. Igy nem a helyszín a lényeg, hanem te mint promoter .
Szerintem.
(szerintem simán elfér a gokart a moto mellett, 20 percnél többet folyamatosan nem megy senki)
Készülök ám a hétvégi visontai bulira
kicsit csunyácska az a vastag cső de nemtaláltam mást de a drága festésemet megakarom védeni
A tulfolyótartály meg Vega szerint olyan mint egy MŰFASZ
Holnap jó idő esetén lenézünk a párommal Visontára, ha esetleg valaki szeretne csatlakozni szívessen látjuk. Pestről indulunk és 2-re szeretnénk leérni.
Én is lázadok állandóan. A csapból is az folyik, hogy fúú de szar itt élni. Sokan tesznek is érte, hogy az legyen!
Én büszke vagyok a Magyarságomra, a Magyarokra, szeretem ezt az országot.
Már-már kezdem elhinni a mendemondákat, hogy genetikailag kódolva van bennünk az utálkozás, és az irigység!
1x csak jobb lesz!
Szerintem.
(szerintem simán elfér a gokart a moto mellett, 20 percnél többet folyamatosan nem megy senki)
Miért adod el ha szabad ezt tudni,sok gond van vele mert másik fórumon nagyon szidták őket.
szerinted nem gázÍ?
kicsit csunyácska az a vastag cső de nemtaláltam mást de a drága festésemet megakarom védeni
A tulfolyótartály meg Vega szerint olyan mint egy MŰFASZ
Este válaszolok is, ha már egy picit nyugi lesz körülöttem!
Én büszke vagyok a Magyarságomra, a Magyarokra, szeretem ezt az országot.
Már-már kezdem elhinni a mendemondákat, hogy genetikailag kódolva van bennünk az utálkozás, és az irigység!
1x csak jobb lesz!
elvégre magyarok vagyunk, vagy nem?
kösz bazsi az info-t!