akkor ez milyen keverék? hun van rajta hogy mikori? van 2 ilyen gumim,mindn van vmi 1989-04-6, ezt nem akarok elhinni,ahhoz túl puha... szerintem az inkább csak vmi iso szám v nem tom. Nem sikerült hátsót szerválnom... Hozol nekem 8 ezerért valamit Visontára?
A talon az CNC-n mart agy a gyári pedig öntött, ezért azt állítják hogy a mart agy könnyebb és erősebb is, de ezt én nem érzékelem egyszerűen így vettem a motort ezekkel a felszerelésekkel.
Tiszta csalósok vagytok!
Emez holnap megy Visontára,azok meg Lepence.Edzések mindenhol
Na akkor aki nem tudja 20-án visszamondani mi volt az április egyes napjain vetített Balázs-show-ban,az ki lesz tiltva a kezdő kategóriából!
Nekem már megint csak a terepes edzés jut faszom. Bár ez a holnapi félő hogy erőnléti lesz,mert a dagonyákban rendszerint bennemaradok
ezen el lehetne veszekedni egy pár oldalon keresztül de én nem akarok szrintem neked is igazad van meg lehet hogy nekem is én se nagyon értek hozzá
pl. krossz verseny második körben ha nem elöl mész tiszta sár lesz a hűtő
a verseny végére meg kitudja mit szűr ki a légszűrő meg mit nem
én erre gondoltam amikor írtam
http://www.sportmotor.hu/motor...
még nyársalni se kel hogy legyne egykis füst:)ha karót adsz írdle miért:)
Emez holnap megy Visontára,azok meg Lepence.Edzések mindenhol
Na akkor aki nem tudja 20-án visszamondani mi volt az április egyes napjain vetített Balázs-show-ban,az ki lesz tiltva a kezdő kategóriából!
Nekem már megint csak a terepes edzés jut faszom. Bár ez a holnapi félő hogy erőnléti lesz,mert a dagonyákban rendszerint bennemaradok
pl. krossz verseny második körben ha nem elöl mész tiszta sár lesz a hűtő
a verseny végére meg kitudja mit szűr ki a légszűrő meg mit nem
én erre gondoltam amikor írtam
mit mivel terhel jobban?
SM-nél sokkal több fullgázos gyorsítás van.Bár konkrétan nem krosszozok,de sztem így van.Jobban terheli.
Rágyúrunk 20. ára!
de miért is menne tönkre crossnál sokkal többet kap mint sm-nél!