Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

drift tec?
Létra a padlásnál van ,ebben olyan kockás Cé betű forma van,ez volt a Bergen gyárilag
sanya nekem ne felejts el hozni gummamelegítőt. meg a szerelőm is lehestz 20dikán!
De a Metzhez is van SM drift gummám, igaz azok pár rundosak 15000ft K1,K2, 95%osak 2007esek, ezekkel is bekulázól úgy fognak,és nem kell sokat körözgetni ,hogy elérjék az üzemi C°ot!
gyári sm gumi elnevezés nekem azt jelenti hogy létra fokok vannak belevágva
na amint letárgyaltam mindent, jövök beszámolni.
a gyári SM gumik, csak keverékben térnek el a normál slicktől a legtöbb esteben. maxxis presa SM
hát nem tom. a barnák szerintem kukák. a fekete misi viszont szép darab,szerintem Ha gyári sm gumi,akkor az a létrás slick ugye? Az zsír lenne,mert akkor még vagdosni sem kéne... Ha elkészül a héten a moci,lehet legurom érte pilisvörire,ha megoldható
Nekem száraz napnak is jobb lenne
sanya neked jó esőnapnak 27dike. mármint nem hogy akkor esünk kelünk!
Metnet,weather.com...
Lehet,hogy nem kell szemétdombra vinni a gummáidat mert 2006. 01.talán
olyat fog mint a ződ festék!
hát ezt mondani is akartam mindenkinek.na megreggelizek, aztán irány a pálya....csak autóval, mert vizes minden.
Gyári supermoto gumma,smr14A felirattal 2006os évjárat 80%os beszarsz majd úgy tapad
ez pöppeeeec.
szerintem az lesz a legbiztosabb,hogyha én felhívlak vasárnap reggel majd
windguru.cz
sanya te hol szoktad nézni az előrejelzést?
van előre hájdenaum hátra is meg van de annak a közepe már slikk
komolyan mondom, mindjárt veszek esőgumikat is! ismét esik
slikk vagy a pilot power 160? milyen állapotban van?
ezeket,meg a metzeket...a metzek tényleg újak/jók...2 misi,1 dunlop...1 misi használható,másik kettő kuka,az ránézésre látszik...de az 1 misiben reménykedem..mondjuk elsőnek ott a fasza 2007es metz racetec
Van hátsó Misim,160as de,az árat én szabom kiccsávó,8 pezó
Ezeket kaptad inggyér ugyi ,talán ez lehetett az oka az adakozásnak ...a Misi keveréket Hooligán úr keni-vágja de,aszem valami soft lehet a kicsike....azon az oldalon ahol ez a szám volt fotózzd végig, és meg em hátha van más szám is még rajta