Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma 13.-ka volt rendesen. Szívtam én is egész nap.
na megkajálok, rendbe teszem magamat, átnézem a védőimet, és a motort. aztán jövök vissza a "családomhoz"!
Hali,
Vigyázz magadra!
Itt egy hasznos cikk a lábtartókoptatáshoz: A kanyarodás fizikája
húúúú akkor jó volt mi,csak ha már a kormány is leér az durva
JA rögtön a haszonkulcs része érdekel...
2008. 04. 13.Torino SM VB eredményei!
videók a mai napról!
hello nagymester! még nincsen fent a maxxis. egy apró kavicson elúszott az eleje a balos hajtűben a célegyenes végén. nem tudtam megfogni sajna. viszont már szinte minden kanyarban lent van a lábtartó!
Addig jó míg kemény,mármint a kedves feleségednek is
megvolt a menés Kakucson.
Innét volt valaki?

( Aztmondja a feleségem, már megint a szuperfórumon vagyok? kemény)
az,hogy még 20.ára sem biztos hogy lesz...de akkor megpróbálok keríteni valamit...
igen, jól emlékszel. délelőtt még esett. de utánna gyönyörű idő lett!
Na hallom mi tört ént ...kemény a zaszfalz mi,benéztél a pálya alá csak nem a maxis nem volt maximum
amugy szenzációs volt a mai nap. motoroztam gokartoztam. ez a perecelés is már benne a volt a levegőben.....minden rendben volt. mi az hogy még nincsen motor?
hát,suliba vagyok délelőtt amúgy is motor meg... áhh hagyjuk
azért! nem ám összetöröd magad 20-ára!
csak azér' mondtam a vizet, mert mintha délelőtt még esőről írtál volna..
de akkor biztos rosszul emlékezem

amúgy a héten valakinek Bp-n nincs kedve gurulni egyet vmelyik délelőtt? el akarok menni matricát csináltatni a vasra ha jó idő lesz, meg ha találok valahol matricást, aki megcsinálja, akkor már zsír lenne nem 1edül! xlzx - szolidalitásból nem kérdeztem rád...
akkor nem halsz bele térdedet pedig húzd vissza nekem még mindig nincs motor
gépen minimálsi karcolások, nekem a bal térdem kicsit megtekeredett. ruha szakadt, bukó kicsit karcosodott, de ennyi.
csoki.

Hogy sikerült repülni? madarasat játszottál? mi bajod lett ? ... és a gépnek?
verőfényes napsütés volt. de eldobtam a vasat...
a vízben?
és ki volt az aki ma hempergett a visontai pályán?
és velem ki jött szembe Ercsiben egy ződ sm-mel? (nagy zöld szatyor lógott ki a bukóm mögül, idióta kék szemüveg volt rajtam a felhajtott plexi alatt - a motorról meg van kép a képeim közt)
bárki érkezhet a 20dikai rendezvényre! dobje egy mail a lukacs pont pap kukac hasznosholmik pont eu címre.
Srácok...

Kit kerülgettem egy sárga DRZ-vel a Visegrádi szerpentinen? .
Akarod mondani,egykettőben ha megveszik
450ccm, 1.2 milla irányáron.
Nagyon egyben van!