hello nagymester! még nincsen fent a maxxis. egy apró kavicson elúszott az eleje a balos hajtűben a célegyenes végén. nem tudtam megfogni sajna. viszont már szinte minden kanyarban lent van a lábtartó!
amugy szenzációs volt a mai nap. motoroztam gokartoztam. ez a perecelés is már benne a volt a levegőben.....minden rendben volt. mi az hogy még nincsen motor?
azért! nem ám összetöröd magad 20-ára!
csak azér' mondtam a vizet, mert mintha délelőtt még esőről írtál volna..
de akkor biztos rosszul emlékezem
amúgy a héten valakinek Bp-n nincs kedve gurulni egyet vmelyik délelőtt? el akarok menni matricát csináltatni a vasra ha jó idő lesz, meg ha találok valahol matricást, aki megcsinálja, akkor már zsír lenne nem 1edül! xlzx - szolidalitásból nem kérdeztem rád...
és velem ki jött szembe Ercsiben egy ződ sm-mel? (nagy zöld szatyor lógott ki a bukóm mögül, idióta kék szemüveg volt rajtam a felhajtott plexi alatt - a motorról meg van kép a képeim közt)
Vigyázz magadra!
Itt egy hasznos cikk a lábtartókoptatáshoz: A kanyarodás fizikája
2008. 04. 13.Torino SM VB eredményei!
videók a mai napról!
Innét volt valaki?
( Aztmondja a feleségem, már megint a szuperfórumon vagyok? kemény)
csak azér' mondtam a vizet, mert mintha délelőtt még esőről írtál volna..
de akkor biztos rosszul emlékezem
amúgy a héten valakinek Bp-n nincs kedve gurulni egyet vmelyik délelőtt? el akarok menni matricát csináltatni a vasra ha jó idő lesz, meg ha találok valahol matricást, aki megcsinálja, akkor már zsír lenne nem 1edül! xlzx - szolidalitásból nem kérdeztem rád...
Hogy sikerült repülni? madarasat játszottál? mi bajod lett ? ... és a gépnek?
Kit kerülgettem egy sárga DRZ-vel a Visegrádi szerpentinen? .
Nagyon egyben van!