Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én aztat hallottam hogy egy+olajhűtő az jót tenne neki,de igazából nem túl sokan foglalkoznak vele.
Az biztos hogy a folyamatos gyorsítások tökig gázon(az enyémmel lehet,nem basz hanyatt ) jobban terhelik,mint pl az endúrózás.
Sziasztok!
Sokak szerint a pályagépek az aszfalton tönkremennek..de sokan használják a versenygépüket supermoto szettel aszfalton...
az lenne a kérdésem h' az nem árt a gépek ha a versenycrossgépet supermotoszettel használom aszfalton?
szavak egybe és külön írásával vannak problémáim
zselés aksi és elég nehéz szóval szerintem nem üres és a kapcsoló nem szorulhatott meg mert a fény kürt van csak ott és 1x ért csak bele a kuplung kar utána egyből vissza állítottam
Sav van benne?Mert itt az új akkukat szárazon adják.
Nincs valami retesz (pl kuplungkarnál kapcsoló) ami megszorul6ott
megtisztítottam de semmi.feltettem töltőre.Nem lenne jó ha vihetném az elemgyűjtésre
monnyuk a vadi új husin ez eléggé korai lenne...kábeleket meg hátha lelazúltak...az is lehet ,hogy a zakksi beadta a kulcsot!
OKÉ megtisztítom
VEDD LE A SARUKAT ÉS ÚGY TISZTITSD MEG...ne nézegesd,biztos beoxidálódott
azt megnéztem jónak tünt meg amikor hazaértem megpróbáltam beíndítani és mintha tekert is volna egy felet az önindító
Vakarászd + a sarukat mert bizti nincsen full kontakt
helló mindenkinek!
Az hogy lehet hogy kitolom a motort gyújátskapcsoló áttkapcs , önindító és meg se nyikkant?Miért merülhetett le az aksi tegnap még pöccintésre indult
ja és a kapcsolót jó irányba kapcsoltam

de persze első rugásra elindult és kerültem egyet
Vedd + a mai Blikket benne van
mester nem tudom elolvasni a cikket felnagyíthatnád,mert az én COMMODORE 64 -esem nem tudja
Nagyon jó volt,tavaly én nyertem
Az utólsó helyezett nyer egy 3napos üdülési csekket, amit ezzel az aranyos kis virágszállal tölthet el Nagymányokon
Ebből elég nehéz kitalálni,hogy mikori a gumi ....mert ez a keverék száma
a heves megyei hírlap már lehozta amugy
AutoMotor meg 16dikán
Lehozták a lapok
kinek lesz már erre ereje?
biztos valami triviális baromság, de az m2 az fizetős?
csak mert arra vinne az utam hétfő reggel
üdv
Gyorsaságin használták korábban, és összeszedte a pálya szélén lévő gumidarabokat a levezetőkörben. Ettől bincs baja. ( ha egyébkénk OK)
sanya mester, asszem az első gumma tárgytalan, mert most megnéztem, 455 van ráírva egy ovális mélyedésben (asszem talán 420at mondtál, vagy mennyit, hogy akkor jó). meg az konkrétan rajta van, hogy 16 -- 120/80, szóval...
hátsó viszont kellene, mert egyre inkább észreveszem az enyémen hogy gallyon van. az új áttétellel össze vissza tolja a farát még 3ba is ilyen eddig nem vÓt, szerintem nem természetes.
na hazamegyek beprogramozom az antennát, hogy holnap legalább ne essen amíg felérek.
csöcs
sziasztok! Ez mikori lehet? nagymenők,szerintetek használható még,eladható? michelin 12/60 17