Srácok!
Nem az önzőség,de nem kellene valahol limitálni a résztvevők számát
Nincs tapasztalatom mi az egészséges létszám,de nem szeretném ha a népszerűség miatt tömeg lenne a pályán,vagy esetleg keveset sikerülne menni
Öreg rókák,hány motort "bír el" egy ekkora pálya egy napon
Remélem csak túlaggódom.
Én 1x Szombathelyre lefele menet nem találtam benzinkutat, Sárvár határában 190 km-nél állt meg a motor. A tank meg 9 l-es És nem 90-nel mentem lefelé ja, és krosszcucc volt rajtam, + a motoron csomag...
Az LC4 kutya jól fogyaszt, csak ti nem takarékoskodtok! Amikor én Egerből lementem Kecskemétre megvenni, 20 év kihagyás után ráültem, hazajöttem vele, és még maradt is benne benya. Igaz, Füzesabony határában mertem elérni a szédületes 90 kilométeres sebességet.
LaciCRM fiú!
Akkor lehet mindketten jobban járnánk,ha kooperálnánk.
Javaslatom:eljössz Kbarcikáig lábon(VIA MICHELIN szerint82km,de hülyeség,Edelény felé rövidíthetsz) itt felkúrjuk a gépeket futóra,az összeget meg elosztjuk.Kb 200 km-t spórolsz,ha jól látom,ami nem kevés ha tényleg 8 lityit papál a kicsike
Érdekel
Nem az önzőség,de nem kellene valahol limitálni a résztvevők számát
Nincs tapasztalatom mi az egészséges létszám,de nem szeretném ha a népszerűség miatt tömeg lenne a pályán,vagy esetleg keveset sikerülne menni
Öreg rókák,hány motort "bír el" egy ekkora pálya egy napon
Remélem csak túlaggódom.
Má beszartam hogy kifexik a sportmotor.hú.
További szép napot Mindenkinek!
5 robogó a futón,1 meg a csomagtartóban ripity
Akkor lehet mindketten jobban járnánk,ha kooperálnánk.
Javaslatom:eljössz Kbarcikáig lábon(VIA MICHELIN szerint82km,de hülyeség,Edelény felé rövidíthetsz) itt felkúrjuk a gépeket futóra,az összeget meg elosztjuk.Kb 200 km-t spórolsz,ha jól látom,ami nem kevés ha tényleg 8 lityit papál a kicsike
Érdekel