Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép volt Sanya a két futam... gratula
ja igen te kihagytál egy pár napot. visontai gokart pálya, április 20
Grand Masta S?
melyikre gondolsz?
úúú bakker vágatlan slickel menni ilyen helyen.
Néha nem árt lepihenni
tudtok élni rendesen! ti esteleg jöttök a rendezvényre?
nem kell túlaggódni. 20 percnél többet egyfolytában nagyon nehéz menni! utánna jól esik bizony a pihenés.
a 95-nek nem kell egy "új" bőrruha?
Ilyen is volt...
Mint a csigák a ködben...
Srácok!
Nem az önzőség,de nem kellene valahol limitálni a résztvevők számát
Nincs tapasztalatom mi az egészséges létszám,de nem szeretném ha a népszerűség miatt tömeg lenne a pályán,vagy esetleg keveset sikerülne menni
Öreg rókák,hány motort "bír el" egy ekkora pálya egy napon
Remélem csak túlaggódom.
Gyönyörű helyen szívtunk ma egy kis port...
SSzátokmeg!
Má beszartam hogy kifexik a sportmotor.hú.
wazzeg! ! ! ! Geci nagyot megy fater dauvilleje,nagyon pofás kis gép
Én 1x Szombathelyre lefele menet nem találtam benzinkutat, Sárvár határában 190 km-nél állt meg a motor. A tank meg 9 l-es És nem 90-nel mentem lefelé ja, és krosszcucc volt rajtam, + a motoron csomag...
Az LC4 kutya jól fogyaszt, csak ti nem takarékoskodtok! Amikor én Egerből lementem Kecskemétre megvenni, 20 év kihagyás után ráültem, hazajöttem vele, és még maradt is benne benya. Igaz, Füzesabony határában mertem elérni a szédületes 90 kilométeres sebességet.
Én kivonattam az ősszel, ma lett újra műszaki. Egész télen a kutya sem szólt hozzám, pedig hangos a motorka.
Én már ott tartok, hogy szponzorokat próbálok szerezni a rendezvényre, van is 1-2 jelölt. de méhg nem szeretnék neveket/márkákat említeni!
Szió! Hát nagyon idő függő még a dolog, meg szóltunk pár srácnak is, de még ők se döntötték el. Időben fogok szólni, ha megyünk, megígérem.
Oks, köszike!

További szép napot Mindenkinek!
kb 34en
Szegény nézett már ki így is Na itt a parketta 85-öt jelentett
5 robogó a futón,1 meg a csomagtartóban ripity
LaciCRM fiú!
Akkor lehet mindketten jobban járnánk,ha kooperálnánk.
Javaslatom:eljössz Kbarcikáig lábon(VIA MICHELIN szerint82km,de hülyeség,Edelény felé rövidíthetsz) itt felkúrjuk a gépeket futóra,az összeget meg elosztjuk.Kb 200 km-t spórolsz,ha jól látom,ami nem kevés ha tényleg 8 lityit papál a kicsike
Érdekel
azt lehet tudni, hogy eddig mennyien jelentkeztek?