Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én hülye a számom meg nem írtam le! 06/30 664 5502! De csak csörgess és visszahívlak!
a MI Sanyánk is nagyon ügyi volt!
mai csendélet
akció fotó sajnos nincs,mert nem volt operatőr
rengetegen voltak ma is a Pannónia ringen és mocsok jó buli volt
Nini....... ott a Sanyi
Szióka!

Tiszta jó volt a mai motyo verseny!
ÁÁÁ isten volt ma ring
Tehénkének becézte az LC4-est.
Nekem is volt 2 évig egy 625 smc. Nagyon szerettem.
komolyan mondom ,hogy hihetetlen pozitív csalódások érnek, amikor ilyen komoly versenyzőkkel találkozok. bár biztos éesz majd negatív is, de az legyen a jövő zenéje. a legmeglepőbb az az volt hogy elkezdte dícsérni a mocimat agyba főbe. csak utánna tudtam meg hogy Ő tavaly előtt ilyennel ment. most mennem kell! jó éjt mindenkinek! majd éjfél után még jövök, mint ahogy szoktam.
Csak mert akkor megadom a másik címet is!
Beb ha még nem adtad fel a pólót meg a nyakbaakasztót akkor csörgess meg és visszahívlak! Mert lehet hogy a céghez kellene küldeni mert nem tuti ha jön a futár akkor lessz itthonvalaki! És ott anyu áttveszi majd! Ha eggyeltalán futárral küldöd! Ha sima póstán akkor nem kell csörgetni mert hazaérek és elmegyek érte!
Köszii!
Ugye milyen jól el lehet vele dumálni?
Semmit nem tudok nyírádról.
Gagyi elfoglalt nagyon, nekem sem írt most.
Szia! erre a kérdésre kis sem tértem a beszélgetéseink közepedte. Nyírádon mi történt?Eredmények? Gagyi még most sem írt!
Szia,

Elég sötét a Magyar supermoto jövője, ha Vermes Sanyi a nyírádi verseny helyett edzeni megy.
Pedig Ő véresen komolyan gondolta a prestige kategóriát...
én lépek...sziasztok... gumimra keressetek vevőt csocsi.
Slash_ is megjelent ám! a kép jobb sarkában megnézhetitek, hogy milyen komoly lelátót faragtak oda! amugy a kép rossz!
Kovi, engem is érdekelne! Képet meg árat tudsz adni?
és az igencsak gyilkos robogósok!
Na látod mi történik veled ha egyedül mégy át!
Szevasztok!
Mai pillanatképek.
laca el kell hogy mondjam, ma még komolyabbat ment. még szerencse, hogy ma külön mentünk tőlük, így nem volt nagyon probléma, hogy SM-ben szinte mindenki elpüfölt.
csak azért is! (meg kell hogy jegyezzem én sem vagyok sehol hozzájuk képest!)
Jó estét!Azt hiszem fell kell kötni a gatyát legközelebb Gyöngyösön,mert ha ezek fiatal versenyzők megismerik rendesen a pályát, esélyünk sem lessz!Ez a 10-éves körüli kislány,hát mit ne mondjak elsőre nem semmit ment!
és a jövő nemzedéke a 2dik motoron.