komolyan mondom ,hogy hihetetlen pozitív csalódások érnek, amikor ilyen komoly versenyzőkkel találkozok. bár biztos éesz majd negatív is, de az legyen a jövő zenéje. a legmeglepőbb az az volt hogy elkezdte dícsérni a mocimat agyba főbe. csak utánna tudtam meg hogy Ő tavaly előtt ilyennel ment. most mennem kell! jó éjt mindenkinek! majd éjfél után még jövök, mint ahogy szoktam.
Beb ha még nem adtad fel a pólót meg a nyakbaakasztót akkor csörgess meg és visszahívlak! Mert lehet hogy a céghez kellene küldeni mert nem tuti ha jön a futár akkor lessz itthonvalaki! És ott anyu áttveszi majd! Ha eggyeltalán futárral küldöd! Ha sima póstán akkor nem kell csörgetni mert hazaérek és elmegyek érte!
Köszii!
Elég sötét a Magyar supermoto jövője, ha Vermes Sanyi a nyírádi verseny helyett edzeni megy.
Pedig Ő véresen komolyan gondolta a prestige kategóriát...
laca el kell hogy mondjam, ma még komolyabbat ment. még szerencse, hogy ma külön mentünk tőlük, így nem volt nagyon probléma, hogy SM-ben szinte mindenki elpüfölt.
Jó estét!Azt hiszem fell kell kötni a gatyát legközelebb Gyöngyösön,mert ha ezek fiatal versenyzők megismerik rendesen a pályát, esélyünk sem lessz!Ez a 10-éves körüli kislány,hát mit ne mondjak elsőre nem semmit ment!
akció fotó sajnos nincs,mert nem volt operatőr
rengetegen voltak ma is a Pannónia ringen és mocsok jó buli volt
Tiszta jó volt a mai motyo verseny!
Nekem is volt 2 évig egy 625 smc. Nagyon szerettem.
Köszii!
Semmit nem tudok nyírádról.
Gagyi elfoglalt nagyon, nekem sem írt most.
Elég sötét a Magyar supermoto jövője, ha Vermes Sanyi a nyírádi verseny helyett edzeni megy.
Pedig Ő véresen komolyan gondolta a prestige kategóriát...
Mai pillanatképek.