Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak hogy jönni szeretnél
máris válaszolok!
1. nagyon lényeges, hoyg ne melegítsd be a motort.
2.használat előtt 2-3 percen keresztűl rázd a flakont, hideg időben rakd melegvízbe.
3. csak szabad levegőn használd, az eljárást fehér füstképződés kíséri.
4.a flakon tartalmát óvatosan és adagolva öntsd a porlasztó szívótorkába, elkerülve a fulladást! győződj meg róla, hogy a flakon teljesen kiürült!
5. járasd a motort 15 percig, vagy ameddig a kipufogó füst ki nem tisztul.
6. ha 2 hengeresed van akkor a flakon tartalmát oszd meg.

kicsit nyers fordítás de kb ennyi
ment a ímél
Okkés.Köszi.mit írjak a mail-be?
kérlek te is dobj egy mailt és küldöm a részleteket!
JESZ !
Mondanál pár infót amit tudnom kéne(bocsika de lemaradtam a lényeges dolgokról mert mostanában nem néztem a fórumot)
nevezési dij, miben indulhaok 2t 160 polini vagy mittudomain
"Kívülről tudok belőle egy passzust, pont ide illik"
máris fordítom neked
hogy a viharba ne lehetne? LEHET!
szia! örülök, ha eljössz Te is a mi kis rendezvényünkre! Dobj már egy e-mailt a lukacs pont pap kukac hasznosholmik pont eu címre ha megkérhetlek!
itt hol?
Ezt talán ha kinagyitod lehet látni (nameg el is forgatod)
amugy a fórumracingon a hejszinen nem lehet csatlakozni mert nekem előttevalónap dől el hogy el tudok e menni.
Szasztok.Rooftop lehet még csatlakozni a fórumracinghez .Börni mondta,hogy nálad érdeklődjek.
itt az eredeti angolul meg mindenféléül

csak nem látni semmit
Teflon az van benne tuti
linkeld már át és egy német barátom lefordítja nekem.
sajnos erre már nem emlékszem derengő emlékek arról vannak hogy benzinbe kell keverni, de nem merek esküdni rá.
asszem 4-vagy 5 doboz van itthon zsir uj bontatlan(wartburgunk volt) , remélem nem járt még le a szavatossága na de hogy kell használni mert valami ojasmit ir hogy a légszürönél kell beadni neki vagy mi?
Hát nem akarok hülyeséget mondani de ahogy így utánanéztem valamiféle súrlódáscsökkentő szerűség lehet!
De ez nem biztos csak találtam egy német nyelvű oldalt ahol ilyen feliratú cumókat árulnak (persze nem így néznek ki) árulnak.
húúú ez a cucc régen nagyon nagy dolog volt. mindig ilyet szerettem volna tenni a simsonba, de nem volt rá pénzem. a trabantokat, és a warthburgokat mindenki ezzel itatta.
ja a kép lemaradt
az a helyzet, hogy én a nőies változatát, a breezert, ugyanis nagyon nem bírom a piát, viszont az ízét ezeknek imádom. vagy még jöhet a jagermeister, unicum de nagy kedvenc még a gin/tonic is
Szevasztok, találtam valamit
ma otthon találtam 4 doboz ijen cuccot 2üteműbe való dolog még nemtudom pontosan miféle adalék de a légszűrőn át kell bejuttatni, ha valaki ismeri vagy valami irhatna pár sort hogy mi is ez ja és kb 10 -15 éves lehet