Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mindenkinek a felnőtt ítélőképességére bíznám a besorolást. vagy ha SANYA mester elfogadja azt a szerepet, hogy beosztja az embereket, akkor szívesen venném a dolgot. bár nem szeretném, ha munkának fogná fel ezt a hétvégét, mert inkább kikapcsolódásnak szánom.
Baszki ha te husabergel a legbénábbak közé akarod sorolni magad akkor én összeszégyelhetem magam annál alább akkor én hová menjek ? vagy maradjak a parkolóba?
a szakirodalom az azt írja, hogy ez egy első generációs surlódás csökkentő adalék. az alapvető probléma az az, hogy egy réteget képez a fém alkatrészeken, ami valójában jó dolog. de ez a réteg egy idő múlva le válik darabokban. ez meg egy nagyon rossz dolog!
Vagy esetleg ha kevesebbet öntök bele?
Gyülekezünk, gyülekezünk
Egyértelmű!
De mi alapján?Nehogy sértődés legyen....
Azt hiszem a számomra már be is húzhatsz egy helyet a legbénábbak között, ugyanis már azt sem tudom hogyan kell motorozni annyira nincs időm mostanában
mikor jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó neked?
szerintem hozd el mindenképpen, biztosan van 380. gumizgatni is biztosan kelleni fog. én most ittam 6 puttonyost.szóval ha nagy baromságogat beszélek....mármint nagyobbakat mint eddig, az annak a hatása!
akkor is hogyha ez a 160as henger van rajta és elég régóta hajtom énis meg már az előző 2 tulaja is és a végsebessége is 10-15km/h-t csökkent. ?
hát komám eddig olyan 30 ember fix. de szerintem még lesznek jelentkezők, így osztani fogom a futamokat: kezdő, haladó, profi. már csak a balesetek elkerülése végett is.
rooftop hányan vagyunk eddig kb.?
alszok én a 2 puttonyos után bárhol
sima ügy.
csak arra gondoltam bedobom a buszba a gumiszerelőt,mert hátha kelleni fog és nem kell majd rohangálni . VAGY ?
meg turbinát szeretnél indítani? (gondolom lakókocsi!)
hivtalak a megbeszélt idöbe de nem vetted fel
7-en pénteken jó nekem meg vasárnap neked hogy lenne jó?
utánna járok neked a témának. csak kell lennie, ugyani az ország legnagyobb hőerőműve ott van! ha más nem, megcsapoljuk!
SANYA a KIRÁLY! (üvegtigris után szabadon!)
rooftop ott Visontán a pályán van 380 Voltos csatlakozási lehetőség
papa mondtam,hogy elmegyek érte,de azóta nem hívtál?!
sajnos sok helyen azt kellet olvasom, hogy inkább hanyagold a slick50 adagolását a mocidba.
szeva menö meg nézed valamikor a motromaz mert ma a dekompreszor is beszart
de ne csak igérd mint multkor,vagy kérjek meg mást
Máik fórumon már pedzegették a témát de nem jutottak semmire, ezért megkérdezem hátha van vmi belső infód, mi van a Tóth Ádámmal?
nem is akartam kérdezni...
Csak szerelni segítettek de a hát tér az a szakadék alján van nálam de ezt most nem magyarázom el....
Akkor nem panaszkodhatsz a technikai háttérre lehet hogy azért ment most ilyen jól
kicsit vissza tem!
Nem tom mi lesz a jövő de,a zöreg már azervezgeti a SK-HUN bajnokságot még idénre mert rájött,hogy a vmit tenni köll ha elmennek a fejőstehénkéi csak a nyugdíjból nem tud megélni