én mindenkinek a felnőtt ítélőképességére bíznám a besorolást. vagy ha SANYA mester elfogadja azt a szerepet, hogy beosztja az embereket, akkor szívesen venném a dolgot. bár nem szeretném, ha munkának fogná fel ezt a hétvégét, mert inkább kikapcsolódásnak szánom.
Baszki ha te husabergel a legbénábbak közé akarod sorolni magad akkor én összeszégyelhetem magam annál alább akkor én hová menjek ? vagy maradjak a parkolóba?
a szakirodalom az azt írja, hogy ez egy első generációs surlódás csökkentő adalék. az alapvető probléma az az, hogy egy réteget képez a fém alkatrészeken, ami valójában jó dolog. de ez a réteg egy idő múlva le válik darabokban. ez meg egy nagyon rossz dolog!
Gyülekezünk, gyülekezünk
Egyértelmű!
De mi alapján?Nehogy sértődés legyen....
Azt hiszem a számomra már be is húzhatsz egy helyet a legbénábbak között, ugyanis már azt sem tudom hogyan kell motorozni annyira nincs időm mostanában
szerintem hozd el mindenképpen, biztosan van 380. gumizgatni is biztosan kelleni fog. én most ittam 6 puttonyost.szóval ha nagy baromságogat beszélek....mármint nagyobbakat mint eddig, az annak a hatása!
hát komám eddig olyan 30 ember fix. de szerintem még lesznek jelentkezők, így osztani fogom a futamokat: kezdő, haladó, profi. már csak a balesetek elkerülése végett is.
kicsit vissza tem!
Nem tom mi lesz a jövő de,a zöreg már azervezgeti a SK-HUN bajnokságot még idénre mert rájött,hogy a vmit tenni köll ha elmennek a fejőstehénkéi csak a nyugdíjból nem tud megélni
Egyértelmű!
De mi alapján?Nehogy sértődés legyen....
Azt hiszem a számomra már be is húzhatsz egy helyet a legbénábbak között, ugyanis már azt sem tudom hogyan kell motorozni annyira nincs időm mostanában
csak arra gondoltam bedobom a buszba a gumiszerelőt,mert hátha kelleni fog és nem kell majd rohangálni . VAGY ?
7-en pénteken jó nekem meg vasárnap neked hogy lenne jó?
de ne csak igérd mint multkor,vagy kérjek meg mást
Nem tom mi lesz a jövő de,a zöreg már azervezgeti a SK-HUN bajnokságot még idénre mert rájött,hogy a vmit tenni köll ha elmennek a fejőstehénkéi csak a nyugdíjból nem tud megélni