Ez hogy van veled, hogy azt írod, az egykerék nem annyira megy, a képeid közt meg stoppie-zni látlak? Én még nem tudtam egyszer sem elemelni a farát... Mennyire kell előre ülni hozzá?
10%-os szabály mindent visz.
A gumi nyomása akkor ideális ha 10%-al több bemelegedve, mint hidegen.
( ha több, akkor túl puha, ka kevesebb akkor túl sok a hideg nyomás)
Nem szívesen mondok ellent, de a 2.0 nekem is sok volt hátra; amikor az idén először mentünk a Rejtekbe, nekem nagyon csúszkált a fara... Most 1.8 és jobban felveszi kerékre is. Már amennyire megy nekem.
Nem tenném. A sógorom rendőr, egy ideig ezzel foglalkoztatták. Amúgy nem kell zártörő, le kell engedni a kereket, és akkor ki lehet hajtani belőle.
De nagyon megbüntetnek érte, mert az a jogállás, hogy ilyenkor ellopod a kerékbilincset.
-- ha jól emlékszem --
Jó, mondjuk én hét év motorozás után vettem meg a hatszázast, és nagyon sokat (km-ben) motoroztam előtte, mindenféle motorral. (A legnagyobb egy 200-as Honda XL volt.) 125-sel legalább két évet. Mivel 197 centis vagyok, erősen vágytam egy szó szerint nagyobb motorra
Életében a legnagyobb moci ami volt neki 125-ös kb fél évig!
Nem túl jól motorozik azért azt hozzá tenném mivel rutinja sincs hozzá!
Én egy 55-70LE közötti Supermotot vagy Nakedbiket javasóltam neki,a 125-ös után az is rakéta lesz neki.
nem de 600 enduroval keztem és egyik barátom drz sm röl sv1000-re ült aztán egy év után hayabusát vett az ember 60kg és ugy keni neki mint állat de ha a haverod nem egy ügyes tipus vagyi nem érzi igazán akko kezdje kissebel de vannak olyanok aKIK HAMAR KINÖVIK A MOTOROKAT
Szia!
Én is hasonlóképpen váltottam, szerintem jó választás. Egyén függő, hogy ki mennyit motorozott, milyen közúti tapasztalatai vannak (forgalmi helyzetekre). Az, hogy önmagára ne legyen veszélyes némi önismeret kell. Ezért nem vettem 600- nál nagyobbat
Szevasztok!
Kérdésem lenne van egy haverom 125-ös gyorsasági után akar venni 600-ast kb 120LE-et.
Én nem győzöm lebeszélni róla mert szerintem 125-ről nem 600-ra kellene váltani.
Szerintetek jó választás?
A gumi nyomása akkor ideális ha 10%-al több bemelegedve, mint hidegen.
( ha több, akkor túl puha, ka kevesebb akkor túl sok a hideg nyomás)
én nem írtam mailt, de én+2,3-an jövünk. (jelen állás szerint)
De nagyon megbüntetnek érte, mert az a jogállás, hogy ilyenkor ellopod a kerékbilincset.
-- ha jól emlékszem --
Nem túl jól motorozik azért azt hozzá tenném mivel rutinja sincs hozzá!
Én egy 55-70LE közötti Supermotot vagy Nakedbiket javasóltam neki,a 125-ös után az is rakéta lesz neki.
Nem tudod véletlenül, hogy kell az LC4-esen szelephézagot állítani?
Én is hasonlóképpen váltottam, szerintem jó választás. Egyén függő, hogy ki mennyit motorozott, milyen közúti tapasztalatai vannak (forgalmi helyzetekre). Az, hogy önmagára ne legyen veszélyes némi önismeret kell. Ezért nem vettem 600- nál nagyobbat
48-as a ruha, 40 dodoért lehet vinni
Kérdésem lenne van egy haverom 125-ös gyorsasági után akar venni 600-ast kb 120LE-et.
Én nem győzöm lebeszélni róla mert szerintem 125-ről nem 600-ra kellene váltani.
Szerintetek jó választás?