Azt azért nem írtam mert az mindenhez kell de ezt az összeget amit erre a napra kell fordítanod a tucc-tucc dizsiben is el lehet költeni ha kikérsz 1-2kört a haveroknak....csak azt másnap már el is felejted,ezt nem fogod
de te bevágod a gépeket a buszba oszt gó... nem?
Én meg 8literes fogyasztással táska a háton oszt röty röty, sőt még ótópályára sem mehetek(az 50-es géppel ) a farom kettészakad majd a kemény ülésen de ha nem esik ott leszek, vagy ha igen akkoris.
Csak szólok,hogy egy jó mocizáshoz 3 dolog kell,pálya,motor,ember, akinek adott mind 3 azok ne a kifogásokat sorolják hanem most legyenek tökös srácok mikor adott egy ilyen lehetőség(nem amikor fikázni kell a másikat a fórumon,tiszt a kivételnek)...nem nyavajogni kell hanem mocizni,tök mindegy hogyan mész a pályán,MOTOROZZ HEPYN , az a lényeg,beszarni ráérünk majd ha vén trottyok leszünk
Ez mindenki számára kikapcsolódásnak kell hogy legyen Tutira nagyon jó lezs már kibaszottúl várom.
A bénaságról annyit hogy eddig nem sokat mentem vele, így nem tudom mit lehet és mit nem és mint tudjuk ez a pálya a technikáról szól. Előre megpróbálok felkészíteni mindenkithogy lesz egy kibaszott béna ember és hogy ne legyen akkora röhögés meg fikázás ha esetleg feltartok mindenkit
elfüstölni kib@szottul megfelelő...................................................
............legalább látom merről jöttem
nekem a különolajzással eszik 500km alatt 1 litert a gép
100 km = 1,5 Liter
Tóth Ádámról akkor van vmi infód?
Pénz
Megyek a ludni
Én meg 8literes fogyasztással táska a háton oszt röty röty, sőt még ótópályára sem mehetek(az 50-es géppel ) a farom kettészakad majd a kemény ülésen de ha nem esik ott leszek, vagy ha igen akkoris.
nemárt ijeneket sudni mondjuk a 2. információra gondolok, ha van még ijen azt megfogadnám
amugy most nézem a pálya képeit, nagyon faszaaa
Asszem én lépek durmolni!
Jó éjt mindenkinek
2. mindig ahátulról jövő figyel!
160km lessz azodautam, kezdésnek nemrossz
A bénaságról annyit hogy eddig nem sokat mentem vele, így nem tudom mit lehet és mit nem és mint tudjuk ez a pálya a technikáról szól. Előre megpróbálok felkészíteni mindenkithogy lesz egy kibaszott béna ember és hogy ne legyen akkora röhögés meg fikázás ha esetleg feltartok mindenkit
se köbcenti
JESSZZZ akkor inkább othonmaradok plésztésönözni
meg mikárt okozhatnak azok a kis szardarabok egy 18éves motorba?