B+ hányszor kell még elmondani neked hogy '99-TŐL '02-IGvolt az EXC-ken ilyen óra? SC-n viszont soha nem volt ilyen gyárilag!
Amúgy én ilyet anno a konzoljával együtt vettem 6 ezerért DukeZoli-tól, bár az mintha használt lett volna...
Hali,
Ha bérlésben nem is, de a vételben lehet tudnék segíteni.:
2007.06. RMZ 450 suzuki supermoto, lámpás, excel kerék, olasz papír. 1.1milla
2006.09. SXV 450 aprila full versenymotor, olasz papír, 1.1milla
De ha komolyabbra vágysz eladó a Vorlichek féle RMZ is, 5500€.
Azért ne hozzatok zavarba ,csak egy kis csatát nyertem nem a háborút...de az jól esik mikor rá ek a 100xos bajnok technikai hátterére és az enyínre a különbség több fényévnyi sajnos de hát ez one ...alle luja erre a versenyre sikerált új gumával mennem meg is hozta a zeredményeket
Ha tudnám hogy hol lehet bérelni DR-z SM-et pályára akkor én is ki tudnám magam próbálni hogy nagyobb motarddal hogyan megyek de ííígy hogy nem tudom hogy hol van erre lehetőség így nem!
Sanya mester! Én már írtam amikor versenyeztél 1-2 emberkével hogy hajrá sanya meg a gratulációt is de még is csak a leggyorsabb magyar! Szóval GRATULÁLOK!
Sziasztok! Van van egy olyan km órám pluszba,mint ami van a motorom,gyári ktmes dobozban... meg van az óra,meg a cucc amire rá kell dugni és abból jön ki 2 kábel..sigma sport 500,excken volt 99ig,meg sxcken,scken 2002ig..ha esetleg valaki keres nálam akad egy 10 papírért,újonnan egy huszas.
Van még 1 lc4 index búrával, 2ezerért, meg van 1 búra nélkül 1 ezresért. Van rendszámtartó is, 3ezer.
Ki tud valamit Kakucsringről?
Elkészült már a belső gyűrű?
Mikór lesz nyitás?
A racetec hány %os?
Amúgy én ilyet anno a konzoljával együtt vettem 6 ezerért DukeZoli-tól, bár az mintha használt lett volna...
Ha bérlésben nem is, de a vételben lehet tudnék segíteni.:
2007.06. RMZ 450 suzuki supermoto, lámpás, excel kerék, olasz papír. 1.1milla
2006.09. SXV 450 aprila full versenymotor, olasz papír, 1.1milla
De ha komolyabbra vágysz eladó a Vorlichek féle RMZ is, 5500€.
Sanya jól mentél. A géptémát az előbb megbeszéltük telefonon.
Rooftop hányan vagyunk eddig a Suttyó race-n?
próbáltam már másik órával de nem tudom h hogy kellene felfogatni:(
Van még 1 lc4 index búrával, 2ezerért, meg van 1 búra nélkül 1 ezresért. Van rendszámtartó is, 3ezer.
0630-830-57-51 Gyuri
továbbra is.
+ metz racetec k2 120as első gumi 8 papír...
Merre lesz a race?