Hali!
Ez egy kawa ZX6-nak az elsője,3,5 coll széles és úgy nézem belefaragható a DRZbe.A hátsó eddig úgy néz ki,hogy ZXR400-é lesz,ami 4,5-ös.De az még nem ért ide,így nemtom jó lesz-e hátra
Az egyik tárcsa eladó lesz,ha valakinek esetleg szimpi lenne. 310-es.
Ahogy látod 30e picula volt.Új csapágyakkal,de az isten barma úgy püfölte bele hogy a porvédőnek is odavert Majd ki kell venni oszt megfordítani
Nekem asszem 40nél olyan 90, aztán forgalomtól elzárt részem haladva balrakanyarodó sávból előztünk valami kocsit, Ők meg szintén sokkal+ át a piroson ,sajna videó is készült ,kár lett volna lelépni ! Most látom Talma kiesett Bázzzzeeeeee!
Persze első nagymotornak tökéletes, szinte mindent tud, mint a nagyok, nyomatékos is viszonylag és legalább nem fosod le a combod rajta, hogy minden percben hanyatver!
Igy van hajrá Sanya + Motomax! A Motomaxos srácokat is az ág is húzza, a dögevő zsaruk pont egyszerre büntettek engem és őket tegnap Várpalotán . Nekem -5mátyás +4feketepont , nekik sajna sokkal rosszabb, mert a sz@rrágó feljelentette Őket!
örömmel fogadok minden tanácsot. csak az a baj,hogy így,17-44es áttétellel,2be nem jön fel csak 1ben,az meg kínzás. A motorfékkel kapcsolatban pedig teljesen igazad van Km óra kell vkinek? csak mert ktmklub fórumon van 1 érdeklődő.
De leginkább csak érdeklődés megmondom őszintén,mert még nemtom mire futi meg mire nem...