kezdő és haladó kategóriában vállalták az első 3 helyezett díjazását, ráadásul lesznek szemüveg bemutatók és ha minden jól megy akkor tesztelni is lehet!(mármint motoros szemüvegeket!)
huhh, már most megnyugtattál. végülis én voltam a f*sz, hogy rossz helyre parkoltam, csak ne legyen több annál, hogy csekk - telefon - leszerelés és már mehetek is másik helyet keresni..
Kedves motoros Barátaim! Van egy hatalmas bejelenteni valóm: A tegnapi napon véglegessé vált egy hatalmas szenzáció, amit meg kell hogy osszak veletek! Az április 20.-ai rendezvény szponzora az OAKLEY. Ma reggel hívott a sportmarketing manager és közölte velem ezen örömteljes tényt!
ne ijesztegessé he.
remélem nem lesz bonyodalom, mert most nagyon szarul jönne. péntek éjjel haza kell mennem a verdával, na meg aztán nem hiányzik a költség, elég lesz most nekem ez a 20-ai banzáj.
én vinnék egy zártörőt, leszedném a francba, és amikor bizonyítják fényképpel, hogy márpedig volt rajta kerékbilincs azt nyilatkoznám, hogy amikor mentem vissza, akkor már nem volt rajta. valaki biztosan önjelölt Ramboo-t játszott és leszedte.
nekem egyszer "csak" elvontatták az Almássy térről az autómat, és nagyon nagy macera volt, kezdve onnan, hogy először azt hittem, hogy ellopták. Aztán kiderüült hogy mégsem. Na onnan kezdődtek a hatalmas problémák.
fasza. ma kaptam egy szép piros ajándékot a bal első kerekemre a blahánál. (jahh kocsi) 14 rugesz. f*szkivan.
valakinek már volt kerékbilincse? mennyi macera leszedetni, miután befizettem a csekket?
(bocs az offért, de mást most nem tudok megkérdezni)
http://apollo.zshare.net/strea...
kollektíva a becses neve a műfajnak,szerintem kellemes igaz nagy hiphop és dnb rajongó vagyok...de mostmár ezis belopta magát a szívembe
nem szarral gurigázunk
remélem nem lesz bonyodalom, mert most nagyon szarul jönne. péntek éjjel haza kell mennem a verdával, na meg aztán nem hiányzik a költség, elég lesz most nekem ez a 20-ai banzáj.
valakinek már volt kerékbilincse? mennyi macera leszedetni, miután befizettem a csekket?
(bocs az offért, de mást most nem tudok megkérdezni)
Faragott robogókba is 8,de inkább 9 -est rakunk,nehogy becseppenjen.Ha a kipufogód is tuning,mindenképpen indokolt sztem
Okés,sztem elég a DOLOG előtt néhány nappal egyeztetni,még annyi minden közbejöhet addig...
kollektíva a becses neve a műfajnak,szerintem kellemes igaz nagy hiphop és dnb rajongó vagyok...de mostmár ezis belopta magát a szívembe