Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne tegyél ilyen képeket mer én sehol nem vagyok hozzájuk képest félek h már megint túl fogom fordulni a 150es gumit kéne 20.áig egy 165ös hátra...de ahhoz http://www.kepesmotor.hu/motor... ezt elkéne adnom
csak érzékeltetés képett, hogy kivel volt ma szerencsém kicsit motorozni!
ő a repedt vázas 660as
ezt a photoshop témát viccnek szántam!
hát persze...nekem is a1 van 35 kw 400 ccm
megkérdeztem rendőrismerőst és azt mondta nem probléma, de az elmúlt másfél évben nem is állítottak meg.Remélem most se fognak.Egyébként pont te mondod a jogsit
Hello
nem tud valaki véletlenül yoshimura alkatrészeket drz-hez
köszi.
azért ugyanúgy megfognak baszni.
250 ccm 11kw
és mégis hogy 125 ccm és 11 kw...
Hali Mindenkinek!

Szerintem 250 4T vegyél az a legjobb én is A1 es jogsival hajtom majd ha meglesz minden papírja.
Hello
nekem van egy gyári drz sm sárvédőm csak azt nemtudom hogy adjam e el
újszerű garantált karcmentes
sziasztok valakinek nincs egy supermoto elsö sárvédöje drz kellene sárga szinbe vagy rmz sárvédö?
és gumid van már?
Köszi,de ez így nekem sokk!
Meg 310-es a tárcsám,úh sehogy sem stimmel
csak az én gumimat vegye meg vki 20.áig...
Pl így!
Ha a cr 250-et lehetne supermotardosítani akkor még azon is elgondolkodnák! ( de csak 2000-es évjárat felett vennék ősszel)
Köszi a véleményt! Akkor 2T-lessz mert ezt sokan mondták! De még mindig kérdéses akkor a márka! De lehet hogy addig meg gondolom és 250 ccm-es lessz!
Attól meg hogy hanyatt vág nem félek!
hy. csak annyit mondanék a 125ös témához, hogy 4t-t ne vegyél! legalábbis szerény véleményem szerint nagyon de nagyon gyengék. én eddig a 125 ös xt-t próbáltam csak, de biztos hogy nem vennék olyant. és a 125 2t-től meg nem kell félni hogy hanyatvág, legalábbis ha nem max-fordulaton indulsz...
Sziasztok! nyírádi eredményeket tud már valaki?
http://www.kepesmotor.hu/motor... talán pont kell neked egy jó első de ha bárki másnak kell...igazi csemege supermotosoknak..TŐLEM
Na lépek,összemocskolom a gépet