Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondhatom azt hogy KÖTELEZŐ? nem hallatszik túl aggresszívan?
Supermotardnál nem is kell jobb! Most egy 125-ös motardot akarok, evvel alapozni szerintem jól lehet! 18-tól meg KTM-eeeeeeeeet!
Ő nem Fórumozik, de hívhatom a fórumracingre?
nekemis oan vaaan 2.gif" align="absmiddle"> és már nekemis supermoto....most lett kész, fűzött sm szettel
De nekem nem robogóó kell! Az már van( aprilia sr)
nekem supermotard keeeee!
hát hallod én derbiből már láttam olyan robogót, hogy majdnem ledobtam az agyamat!
125 ccm-es!
hellótok!
ööö mekkora motort szeretnél? 50-125 vagy nagyobbat?
időd az még van bőven!de azért csak jobb lenne, ha hamarosan készen lenne.
Én is így állok a témához, csak úgy tűnt te nem. De letisztáztuk.
Hát a fékem már meg van, a kerekeket várom, aztán kis farigcsálás, állítgatás és remélem elkészül 20.-áig.
Ezt én is hallottam! De én olyanokat olvasok hogy a főtengelyük általában 1-2 év használat után magadják magukat! De a derbi az meg nem valami nagy márka( nem annyira megbízhatóak) ezért is inkább az aprilia!
Mindig van valami gond!
majd valamikor ha lesz időm, akkor beméretem. de biztosan nem fogok lelkileg összecsuklani, ha azt hozza ki eredménynek, hogy 45le. nekem tetszik, ahogy megy, szedi a lábát eléggé és ez a lényeg! Mi a helyzet a Te motoroddal?Készül?
sajna esztergomban biztosan nem leszek mocival. de ha mégis akkor megnézzük. bár tudom, hogy a főtengelyen mért és a keréken mért lóerő az teljesen más.
nincs tapasztalatom. állítólag az aprilia az nagyon jó 2T-ben!
Én sem akarok vitatkozni ezért ha Esztergomba jársz feldobjuk a padra és lemérjük. Ha 60 Le nél többet mutat keréken akkor én fizetem a mérést ha kevesebbet akkor te!
Nem vagyok se fizikus, se motorguru, de szerintem attól, hogy változtatsz az áttételen semmi nem változik csak a hátsó keréken mérhető forgatónyomaték. Ettől érzed erősebbnek, közben a motorod ugyanolyan erős mint volt. A lóerők számával kapcsolatban amit a gyártó megad(ktm állítólag őszinte) az főtengelyen mért teljesítmény, sajnos nem sok köze van a keréken mérthez.A váltó és a lánc elég komoly veszteséget eredményez. Ha ebben a hitben élsz, soha ne méresd le a gépedet padon mert óriási csalódás lesz.
Ne vedd okításnak, engem érdekelne ez a téma, ez az elképzelésem, jó lenne, ha valaki hozzáértő kijavítana, vagy helyeselne, hogy tudjam jól gondolom-e.(a nyomaték téma)
hehh
Most ahogy néztem egy ideje a motorokat vagy derbi vagy aprilia! De nekem valahogyan az aprilia jobban bejön mint a derbi de olvastam az apriliáról 1-2 rossz tulajdonságot! ( supermotardok 125 ccm)
Nem tudsz ehez hozzáfűzni valamit?
én ma olyan 150kmert mentem. ebből kb 40km pálya
Én is mentem tegnap egy két karikát! Ki kellett használni a jó időt!
na ja hatalmasat mociztunk ma is! hulla vagyok.
Véégree valaki!
ma voltunk a Gokartland-ban egyeztetni a tulajjal. minden rendben lesz, szóval lehet mindenkinek gyúrni ezerrel. holnap képeket is rakok fel. igaz hogy nem action, de jó lesz!
de tényleg ne menjünk ebbe bele!
uhh sanyi de nagy flash! mostanában az üvegtigris 2őt nézem állandóan.