a hátso keréken a tárcsa elérte a fék tarto konzolt éa abbol kellet lereszelni meg a fogaskerék és a láncvezetö nem volt vonalban ki kellet hézagolni de légalább 20xberakni mehuzni szorul eléri ki reszelés betenni Fa.......m is ki volt de megérte 38 lánckerék iszonyt modon megy csak esett az esö és nem tudtam rendesen meterelni de 2-3 ban is kanyarba dobja a seggét.
lényeg hogy ez egy 2004 es drz-ben volt az enyém 2007 és más egy kicsit ez van de késssssssssz
EZ pedig esö fék adaptere kicsit maszek de jo
Szerintem az ijen stilusu motork a legalkalmasabbak erre, meg a városi virgonckodásra.A kopogás azt nemtom miértis lehet de szerintem ha karban van tartva meg alapból jóállapotu gépet veszelakkor nemlessz gondod..
Énis pont azt akartam venni amikor motorvásárlás előtt áltam.
Kicsit utánanéztem dolgoknak, de mint mindennek ennek is van előnye-hátránya.
Ugy hallottam hamar elkezd kopogni a motorja, jól megy viszonylag a kategóriájához képest, forditott teló és egyéb finomságok ...
Szerintem jó kis motor.
Ha még valami eszembe jut leirom.
és az hülyeség hogy ahoz képest hogy a tiéd ki van hegyezve, az enyémen 160as henger van(szerintem már elég a töblet fogyasztáshoz) plussz a kipufogórendszer meg a nagyob karbi.
8500nál tartom kb a fordulatot akkor megy power alatt kb 90et, és igy 5-6 között fogyaszt. Ha pedig nyélen megyek, 12ezres fordulaton akkor 8.9et fogyaszt.
amugy 70-80as tempóál 4.5-5lityóval is kilehet jönni. Szerinted ez sok? Én még nemgondolkoztam rajta hogy állitgatni kellene esetleg.Nekem nem volt még ijen motorom csak simson és nem tudtam mihez viszonyitani, de haver pegasoja hasonlóképpen fogyasztott...
sziasztok!
kezdő supermotok között nézelődöm 125 ccm-ben és megesett a szemem a Husqvarna sm 125-ön! (legfőképp az ára ami meglepett hogy 400e körül vannak használtan a 2000 utáni modelljei)
és szeretnék róla véleményt mivel sehol semmit sem találok róla! jó vagy nem jó? alkatrész van-e? teljesítménye? csak mert naon jol néz ki!
.. hogykell a hármasból nyolcastcsinálni cikcalaggal
de még messze van!
most esikle hogy amikor elkezdtem supermotositani a gépet akkor ezt a bikepicset hesszelgettem hogy hogyiskéne..
most esik le hogy ez a tiedé...
kis szóismétlés belefér
mert nekem azért van vasból mert sehol nem tudam marózni, és igy tudtam megoldani.
amugy menyire fontos?
(régifestés régigumi) mármost csodaszép
lényeg hogy ez egy 2004 es drz-ben volt az enyém 2007 és más egy kicsit ez van de késssssssssz
EZ pedig esö fék adaptere kicsit maszek de jo
Picit néha bedadog amugy power előtt, annak lehet hozzá köze?
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Az ára csak vicc.
DE az a kopogás minek köszönhető? mennyibe lenne a javítás? vagy megelőzhatő-e?
jah és még egy! mindennapokban suliba járni meg városba rohangálni alkalmas?
de többet nem veszek használt kereket.
Kicsit utánanéztem dolgoknak, de mint mindennek ennek is van előnye-hátránya.
Ugy hallottam hamar elkezd kopogni a motorja, jól megy viszonylag a kategóriájához képest, forditott teló és egyéb finomságok ...
Szerintem jó kis motor.
Ha még valami eszembe jut leirom.
amugy 70-80as tempóál 4.5-5lityóval is kilehet jönni. Szerinted ez sok? Én még nemgondolkoztam rajta hogy állitgatni kellene esetleg.Nekem nem volt még ijen motorom csak simson és nem tudtam mihez viszonyitani, de haver pegasoja hasonlóképpen fogyasztott...
kezdő supermotok között nézelődöm 125 ccm-ben és megesett a szemem a Husqvarna sm 125-ön! (legfőképp az ára ami meglepett hogy 400e körül vannak használtan a 2000 utáni modelljei)
és szeretnék róla véleményt mivel sehol semmit sem találok róla! jó vagy nem jó? alkatrész van-e? teljesítménye? csak mert naon jol néz ki!