Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

enyém a forgalmi szerint 21Kw! amugy meg 47 körül van. mondjuk mostani áttételezéssel egy szakértő azt mondta, hogy olyan 70paccer körül mocoroghat.
Vagy csak nem nyelezte rendesen.
i see. vágom. akkor megyünk stoppiezni csak ne állna le minden egyes stoppienál..valaki állíccsa be az úszószintemet,légyszilégyszi
A jobb oldalon
hát az enyém ereje nem jön ki a visontai pályán. vagyis csak 1 szakaszon tudok belőle előnyt kovácsolni. de ott állóra gyorsulok mindenkit!
enyém meg csak 48-50 körül akkor Seres Laciéval valami gond volt
Nem, nem, a mom előtti sarkon van egy étterem, Cafe Erté, és ottan dolgozgatok.
jobb
Mérni még soha nem mértem, 40kw van a forgalmiba írva, az pedig ugye60 ló, de sztem 55-57 körül van.
Azt tudom h a 640Lc4 nem tudott nekem elmenni csak 140 után, mert ott én elpusztultam.
hmm ott van a mom park aljában az a kávézó vagy mi, ottan dógozgatsz?
iszonyat sokat járok arra, ha fent járok a nagyfaluban. melyik oldalt is?
de kurvára nem értem amúgy hogy a vidin miért megy úgy...mert a Seres Lacit ott hagytam a szentendrein,elég szépen. a hasonló lc4 400akat is simán hanyagolom,meg a déerzéket is
Alkotás ut, a Mom Park előtti lámpa ha mész kifelé a városból.
De jövő7en jöhetsz,mert akkor nem dolgozom ergo együtt csapatunk.
az a 450 gas gas hány paci amugy?
Jaja, az a videó nem semmi, mondjuk az tényleg tény, hogy a városban lehetett volna kicsit lazítani a srácoknak..:D Aszem nem is volt olyan előzés hogy mind2 kerék a földön volt..:D
én mindjárt lenézeka városba mocival, aztán 10kor kinyitok, 1kor zárok, és utánna csak a fantázia szab határt!
hol is van ez? mert akkor jövő 7en megyek cukkolni téged
Ja, basszameg én nyomulok. Dolgozni, reggel 10től hajnal2ig, na meg holnap is..a faszomba:D
Kurvavendéglátás....MOndjuk szeretem csinálni, csak ne legyen jó idő, és ne azt lássam, h a mukahelyem előtti lámpánál, 5percenként érnek véget az 50 méteres stoppiek.
motor nélkül nehéz azt ígérték,hogy a héten elkészül a hengerfejem( egyik szelepfészken volt 1 hajszál repedés,ahol elmászott a kompresszióm...újra ki kell marni) új szelepek már meg vannak,már csak a hengerfejre várunk és megy össze a paripa,és veretek mint állat
hát azé közel nem olyan jól mint a vidiben,amit linkeltél de tény,hogy enyhén nevetséges videó volt...helikopterrel vittek vmi elektronika alkatrészt,és ledobták a pályára aztán meg a pezsgőt nyomták a lyányok popjába
na akkor majd műsor előtt csinálok egy válogatást! ma valaki nyomul valamerre?
Esküdj Gyuri, na ugye milyen komoly volt:D

Viszont a motosok jól kenték
csak az már nagyon viseletes...kurva sokat kapott
19-20dikán még nem lesz ilyen látványosság, de talán a közeljövőben igen!
2