Hahhahaha, beszartam tegnap este a röhögéstől. Bekapcsoltam a tv-t és a Hustleren egy helikopterből nézte egy nő a supermotot versenyt, és a látványra visítva tolta magába a fél méteres műbrét.
a BMX-ben is hasonló volt a helyzet. egy ember magához vette a "hatalmat", és próbált vele élni/visszaélni. de mivel a szövetségben csak saját emberei ülnek, ezért kb 10-12 éve nem lehet kirobbantani onnan. folyamatosan csinálja a bugyutta versenyeket, pl: 8 év alatti lányok kategória, de senki nem jár a hazai krémből a versenyekre, de még amatőrök sem. Ráadásul egy csoport ráment arra, hogy kikészíti. így reggel este csörgött a vonalas telefonja. mivel ez a ki csoportocska az országban szét volt szórva, és ráadásul állandóan utcai fülkékből hívogatott, nem volt lenyomozható. valójában nem nagyon értek el vele semmit.SAJNOS!
Én is örültem mikor kecskeméten elvették a 2. helyemet 22pont,ugrott a 3. hely a bajnokin TELJESEN EGGYET ÉRTEK VELED...én már rég visszamentem volna crossozni csak úgy fáj mindenem ,hogy még járni is fáj kéne 1pár keresztszallag ...na mind1 szerintem valami be fog itt indúlni az AMAtőr résszel ...a maxosok inkább a nyugatra húzznak,ez is egy harcállás
Akart indulni a gsxr kupában. De az előzetes felmérések után nem lett volna előrelépés.
A mostani cél, hogy motorozzon, ennyi...valahol megértem.
Nagyon sok energiát ölt, (veled együtt!) a Magyar bajnokságba, azt hitte előrelépés lesz.
Rögös utat járt be, én láttam sírni a buszban, mikor kizárta az öreg, csak azért mert 3 körig verte a fiát.
Mikor lacházán bukott, még a mentőt se akarták rápazarolni. Pedig volt baj rendesen.
Aztán szépen lasan a rossz Románból show elem lett, de emlékszel Aradon az esős versenyre, akkor ha nem engedi el az apriliás bajnokot, soha többé nem idulhatott volna nálunk.
És ezt még le is nyilatkozták a sport1-en!
Én annak örülök, hogy benne voltam a supermotoban amikor fénykorát élte, szeretni most is szeretem, de már nem járok el az öreg "versenyeire".
És mennyi ilyen embert ismerek!? Buschard2 gondolatai helyesek, csak nehogy elfogyjon a lendület, páran már belefáradtak a feltámasztásba.
Talán a motomax féle csapásvonal a legszimpatikusabb a számomra, de addig amíg az alkalmatlan promoter van az élen nem lehet hivatalos változás.
Pedig a supermoto egy nagyon mobil sport, szinte bárhol, kis túlzással, meg lehet rendezni.
Látványos, izgalmas, egy pontról belátható, relatíve kis költségvetésből be lehet rendezni egy pályát.
Na nem akarok ennyit offolni, csak sajnálom ezt a szép sportot!
Nem alap, azt mondja mattinghofenben ráolvastak a hengerfalára egy két varázslatot.
Acrapovic rendszer meg ilyenek.
Tudsz valamit a május eleji versenyről? Mert nekenm Aradot emlegeti.
Hahhahaha, beszartam tegnap este a röhögéstől. Bekapcsoltam a tv-t és a Hustleren egy helikopterből nézte egy nő a supermotot versenyt, és a látványra visítva tolta magába a fél méteres műbrét.
A mostani cél, hogy motorozzon, ennyi...valahol megértem.
Nagyon sok energiát ölt, (veled együtt!) a Magyar bajnokságba, azt hitte előrelépés lesz.
Rögös utat járt be, én láttam sírni a buszban, mikor kizárta az öreg, csak azért mert 3 körig verte a fiát.
Mikor lacházán bukott, még a mentőt se akarták rápazarolni. Pedig volt baj rendesen.
Aztán szépen lasan a rossz Románból show elem lett, de emlékszel Aradon az esős versenyre, akkor ha nem engedi el az apriliás bajnokot, soha többé nem idulhatott volna nálunk.
És ezt még le is nyilatkozták a sport1-en!
Én annak örülök, hogy benne voltam a supermotoban amikor fénykorát élte, szeretni most is szeretem, de már nem járok el az öreg "versenyeire".
És mennyi ilyen embert ismerek!? Buschard2 gondolatai helyesek, csak nehogy elfogyjon a lendület, páran már belefáradtak a feltámasztásba.
Talán a motomax féle csapásvonal a legszimpatikusabb a számomra, de addig amíg az alkalmatlan promoter van az élen nem lehet hivatalos változás.
Pedig a supermoto egy nagyon mobil sport, szinte bárhol, kis túlzással, meg lehet rendezni.
Látványos, izgalmas, egy pontról belátható, relatíve kis költségvetésből be lehet rendezni egy pályát.
Na nem akarok ennyit offolni, csak sajnálom ezt a szép sportot!
Acrapovic rendszer meg ilyenek.
Tudsz valamit a május eleji versenyről? Mert nekenm Aradot emlegeti.
Még a picsában sem vagyok.Keddi feladással nem ért ide péntekig a kerekem!Ilyen van
és ennek mindig is igy kellett volna lennie-maradnia
én támogatom #6 gólya