Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minnyá kezdődik a végső visszaszámlálás
há nem értem,mer a 450es gázt a szentendrein legyorsultam nyáron.
húzom én szegénykémnek eléggé csak talán hosszú az áttéel
Na most kell valakinek a kurva gyári km óra?
a beíratkozás igen de,a gólya bált is előre mekktart6juk
Tényleg Sanya!
Akkor most a racingonl esz a beiratkozás meg a gólya tábor az sm suliba?
Roof már délután ment csicsikálni
nekem 170km lessz oda(meg visszais) ez a visontai 20.ai dolog ha arrólbeszélsz de minden követ megmozgatok hogy ott legyek
Én is ,amíg élek mindig remélek suttyomban suttyodrom motoros leszek én is igen ebben van fantasy sztem is
vagy rosszul látom a helyzetet?
Pár évvel ezelőtt a még nagyon sokan voltak csak a magyar futamokon is. Mára azért a számuk igencsak mgcsappant. De ki tudja én bízom a fellendülésben és szerintem még sokan vannak így. A fellendülés kulcsát én az olyan rndezvénekben látom mint ami kis suttyó kupánk.
Olyasmi lesz mint amiket apu mesélt az itthoni motocross hőskoráról ahol mindeki haver volt és a pályánis csak ellenfél és nem ellenség
szasztok emberek.
Tettem ma egy kis 130-140 kem es kiruccanást, Miskolcon fasza volt nagyvárosban csapatni, stopi meg ezmegaz, még az idő is fasza volt.
Kár, nagy kár,hogy az elejéből egy páran kiszálltak de,ha ez így megy tovább akkor K.Gy.-kát az árnyéka fogja üldözni ...a Petiről én is hallottam ezt a géesikszerer dolgot
Kár hogy idén nem versenyez már. Üde színfltja volt a magya bajnokságnak.
Annak van igazság alapja, hogy a gsx-r kupában részt fog venni?
Pízér vette vagy kapta múltkor kérdezte is ,hogy mit vegyen mert már vagy 100kg nyom a bőrében ,mondom neki egy nagy berget de akkor még rajta...akkor ezek szerint megvan neki a husi ...jól leadta a Vorlichek féle űrtechnika után majd meg em azt a svédcsavart de,gondolom nem alap lehet mert Gagi nem éri be alap dolgokkal
Ja meg ami a legrosszabb hogy sok plusz idő is.
most az lesz , hogy elküldöm pécsre(végsősoron onnan vannak ezek a motorok) a papírokat amit kell és kicserélik.De ez természetesen megint csak plusz pénz.Utána meg már csak mennek majd a dolgok remélem.
ajj jajj. akkor ott továbbra is gondok lesznek!
jobb csuklót kell erősíteni!
ez ügye 2006 os motor és valami forgalombahelyezési papír ami 1 évig érvényes az lejárt, meg valahol 2 személy van beírva valahol meg egy azt átt kell íratni 1 re mert az ülés arra alkalmas.
Mi volt a gond?
Helló alle!
Nem lett meg a műszaki
Én a telóvédő műanyag rögzítőcsavarjaihoz esetleg a féknyereg vmelyik csavarjához próbálkoznék felfogatni.
Mert nem húzod neki eléggé
Nem tudjátok h NYIRÁDON hogy fog zajlani a supermoto verseny?
beeugró?
kezdés?
katagóriák?