Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmmm én nem tudom h hogyan kellene nézegettem a féknyerget de nem jöttem rá a megoldásra h mi lenne jó!:(
rxnél én megoldottam... a fékhez gyors kötözővel....
aha nekem a pont a mégnes és az érzékelő felszerelése okozott gondot:S:S
nem tudtam h hova rakjam az érzékelőt mivel forditott telós:S:S
kell 1 mágnes a küllőre, 1 érzékelő(reed relé)+ 1 kábel.
Ezt cr re is fel lehet szrelni?:)
Köszi szépen!
Szigeti Bálint a becsületes nevem!
Rendben. Akkor, ha aktuális lesz a naci meg esetleg a cipő, csak szólj. Még valami: egy nevet kérnék még tőled. Köszi
Beb akkor csak a póló és a nyakbaakasztó!
A térdnadrágot április május elején ha jön a jóó idő! meg most kezd tetszeni a ktm-es cipő is szóval még lehet később is bizniszünk?
Evvel én is így vagyok! Azt mondták hogy majd kinövöm! Nem jött be nekik mert ahogy megy az idő még jobban motormániás leszek!
Képek:
már el sem tudom képzelni az életem motozás nélkül, sok minden nélkül megvagyok, de ezt nem fogom elhagyni sosem!
megtaláltam az órát+ az érzékelőt,amire rá kell dugni. egyedül kábel nincs hozzá,de azt 3-4ezerből csinálsz hozzá,vagy gyári ktm 10pénz... 10ért adom az órát,ha érdekel.
Így van! Hálás is vagyok nagyon a Sanyinak, hogy a motozást megismertette Velem!
Okkés köszi!
De nemtudom hogy hova küldessem mert a jövő héten én csak délután vagyok itthon
Nehogy visszaküldjék! de leírom estére a címet! De eddig haza! Jánossomorja Kereszt utca 45/b
nekem is a sigma van...konkrétan 1 órám van is,tartó nélkül...8 pénz!
na hát az én motorom közel sem meg így
Felírtam akkor a pólót meg a nyakbaakasztót is, amint megkapom már küldöm is.
Köszi, jegyeztem
Hát az nagy igazság: EGYEDÜL NEM MEGY! Eddig is kellett a tanítás, különben most nem tartanál ott ahol...Mint ahogy én sem. És ezzel a Zolinak tartozom hatalmas köszönettel, ha ő nem lenne tuti nem érdekelne ilyen szinten a motorozás.
Ebből a pólóból kellene akkor 1! ( L-es póloim vannak szóval akkor L-es kellene)
Köszi!
Beb megvannak a méreteim!
A mellszélességet kérted azt hiszem és a magasságot!
Magasság: 185 cm
Mellszélesség 91cm (Látszik hogy gyúrok)
már annak örülnék, ha fele annyira tudnék motozni, mint Ő

de majd Sanya kezelésbe vesz a nyáron és akkor már nekem is jobban fog menni a motozás
Hát Angi se egy magas csaj...Csak erősebb, jobb az állóképessége, és van némi tudása...ennyi.
Hát, akkor tuti te lennél a fórum cicafiúja