Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
ja bocsi lüke vagyok
szia
mit kell rajta nézni?
Köszi a segítséget
még körülkérdezgetek és ha nincs jobb marad a bringa
A bringás cucc igazából annyival tud kevesebbet hogy üzemórát nem mér meg nincs háttérvilágítása. De ez a régebbi fajta Sigma óra (amiről berakott képet Beb) ez szvsz egész jó, tudja ezeket is és használtan sztem 10 körül biztos kapsz.
jahh, csak mérjen 100 felett is
Mások is ezt a megoldást javasolták
Nekem ilyen volt az SC-n gyárilag de sztem egy halom fos ez az műszer! A kormányra kivezetett kapcsolója (külön kellett megvenni, 2005-ben 17e Ft volt) állandóan beázott, akkor lenullázta a műszert, kb. 2 ki-betekerés után nyakban eltörött a érzékelőjének a vezetéke - vagy 10e Ft lett volna, de ekkor meguntam és mikor vki keresett ilyet jól eladtam neki 40e-ért, vettem helyette egy bringás kilométer-órát (kb. 6e Ft-ért) azt' annyi.
02-ig ilyen volt az EXC-ken.
Köszi de sikerült (igaz már majdnem feladtam..)Gyertya ki benzin neki Érdekes a DRZ is kinlodott ....
Igen, ez tényleg sok. Néha én is meglepődök miket dob a gép .
Hát az nagyon sok. Azért köszönöm.
Sajna rossz hírem van! A 2004-es 625 smc km órája 81750.- . Ez nagyon dúrva.
na lelépek, csinálunk páran egy bmx demót, aztán jelentkezem.
elfogadom ha a nevükben írsz, de ha személyesen jelentkeznek az még hatékonyabb.
Akkor sajnos passz.
És az a km óra amelyik a régi exc-re való még a kicsik előtti nagy alakú amilyen a 2004-es smc-n van.
Olyat mint a képen.Asszem ez jó a husabergbe is.
Azt írtad nem gond, ha többen vagyunk. A hétvégén beszélünk egy-két sráccal, akit még esteleg érdekelne.Megadhatom nekik az ímél címed, vagy tőlem is elfogadod, ha az ő nevükben írok?
Csak 3 hét
hát a szerelésre van majdnem 1 hónapotok! ugorjatok neki!
Ok. Elvileg 99-es EXC-re való, és 19950.- kerül.
Konkrétan erre
Igen köszi megkaptam! .Beszéltünk Zolival erről csak az a gond, hogy még crossosítva van a gép, át kell szerelni, ami alapból nem egy nagy történet, csak vett hozzá egy komplett első fékrendszert és azt még fell kellene tenni rá. De nekem nagyon lenne kedvem hozzátok , mert akkor személyesen is tudnánk találkozni.
Ha minden kötél szakad, akkor egy hangyafingnyi hidegindító a légszürő alá, és pöcc-röff! Sajnos már nekem is volt ilyen!
Az egy sorral lejebbire gondolsz, és egy képpel jobbra?