A bringás cucc igazából annyival tud kevesebbet hogy üzemórát nem mér meg nincs háttérvilágítása. De ez a régebbi fajta Sigma óra (amiről berakott képet Beb) ez szvsz egész jó, tudja ezeket is és használtan sztem 10 körül biztos kapsz.
Nekem ilyen volt az SC-n gyárilag de sztem egy halom fos ez az műszer! A kormányra kivezetett kapcsolója (külön kellett megvenni, 2005-ben 17e Ft volt) állandóan beázott, akkor lenullázta a műszert, kb. 2 ki-betekerés után nyakban eltörött a érzékelőjének a vezetéke - vagy 10e Ft lett volna, de ekkor meguntam és mikor vki keresett ilyet jól eladtam neki 40e-ért, vettem helyette egy bringás kilométer-órát (kb. 6e Ft-ért) azt' annyi.
Akkor sajnos passz.
És az a km óra amelyik a régi exc-re való még a kicsik előtti nagy alakú amilyen a 2004-es smc-n van.
Olyat mint a képen.Asszem ez jó a husabergbe is.
Azt írtad nem gond, ha többen vagyunk. A hétvégén beszélünk egy-két sráccal, akit még esteleg érdekelne.Megadhatom nekik az ímél címed, vagy tőlem is elfogadod, ha az ő nevükben írok?
Igen köszi megkaptam! .Beszéltünk Zolival erről csak az a gond, hogy még crossosítva van a gép, át kell szerelni, ami alapból nem egy nagy történet, csak vett hozzá egy komplett első fékrendszert és azt még fell kellene tenni rá. De nekem nagyon lenne kedvem hozzátok , mert akkor személyesen is tudnánk találkozni.
Szia!