Sziasztok.segitség Téli álombol kellene felélesztenem 1 KTM lc4 640est,teker mint atom de nem röffen...Hogyan keltsem életre(valami rituáléja van ezeknek a ....)szivató/gáz kell/nem )
Abban nem lessz hiba.Tegnap már majdnem mozogtam de aztán meggondoltam magam.
Sanyát már láttam menni, háááttt....tényleg nem lassú.Asszem nem is merek majd vele egyszerre menni a pályán mert egy kör alatt 5-t ver rám
te csak gyúrjál a pályára. napi 100 fekvőtámasszal! meg egy picit erősítsed az idegrendszeredet, mert ha meglátod sanyát menni biztosan sokkot kapsz! (én is azt kaptam!)
Szia,
Kérdezted a múltkor, hogy üzent e mást is a hargita réme?
Nos annyit mondott, hogy ugyanolyan gőzkalapácsot vett mint amivel Te nyomod!
Május 3. Arad ha minden igaz? Megcserélik a sz.szentmiklósival?
95 km.. nem hiszem hogy annyira számít hogy 20 perccel előbb v később érünk oda...én úgy gondoltam hogy akkor olyan 9-f10 felé leérünk...gondolom 8 körül kéne indulni...oda odatalálunk,mert fülembe majd csipog a gps.
nem én még itt vagyok. megint túlvagyok egy csudaklassz munkanapon... sanya, ha lesz ott több gumid, amit esetleg el is adnál, és fel tudunk húzni az enyémre, lehet én is vennék 1et! mert ami most van, azzal nem kell nagyon vitézkednem.
xlzx: valószínű akkor én is jövök vasárnap reggel. akkor mehetünk 3-man is. viszont akkor ilyen 120-130 nál jobban nem nagyon kellene utazzunk, mert az enyémben nincs termosztát - vagy nincs bekötve (bár ezt addig lehet hogy megoldom), és nem szeretném, ha úgy kellene hazavitetnem 200 km-ről. na de majd addig úgyis beszélünk még. üdv mindenkinek
(ezt mondjuk én sem gondoltam komolyan)
Sanyát már láttam menni, háááttt....tényleg nem lassú.Asszem nem is merek majd vele egyszerre menni a pályán mert egy kör alatt 5-t ver rám
Nagyon tolják neki de van benne egy-két meredek szitu
Kérdezted a múltkor, hogy üzent e mást is a hargita réme?
Nos annyit mondott, hogy ugyanolyan gőzkalapácsot vett mint amivel Te nyomod!
Május 3. Arad ha minden igaz? Megcserélik a sz.szentmiklósival?
Üdv.
xlzx: valószínű akkor én is jövök vasárnap reggel. akkor mehetünk 3-man is. viszont akkor ilyen 120-130 nál jobban nem nagyon kellene utazzunk, mert az enyémben nincs termosztát - vagy nincs bekötve (bár ezt addig lehet hogy megoldom), és nem szeretném, ha úgy kellene hazavitetnem 200 km-ről. na de majd addig úgyis beszélünk még. üdv mindenkinek