Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső! Hívd fel promotoékat!
tud valaki titánium csövet?
Majd kedden is jó a válasz, mert sajna mennem kell. Hali mindenkinek, jó hétvégét.
OK. Megadom a számát aztán beszéljétek meg. Fekete Zoli 06/209-836-940. Ha itt járunk tudnál ilyen sisakot?
ezekkel hiba nem lehet! a mintázattal kapcsolatosan meg még értekezünk!
A mintáról akkor szerintem a párommal kellene beszélned, ő a szaki ebben (is).
Sajna nekem csak 180, 190-es gumik vannak használtban jelenleg. Elvileg jövőhéten tudok 160 is, de ez még nem 100.
Én úgy tudom nem. A ktm honlapon csak azt írják, hogy megfelelő védőöltözet és helyszíni regisztráció kell. Bár szerintem jogsit tuti kérnek.
Beb tud benne segíteni!
hali 160 v 150 gumi kell hátra valaki gyorsba tud valamit?
ktm tesztnapon lesz valami "követelmény" vagy belépő, vagy egyéb kritérium?
igen szeretnék rá valami mintát, csak még nem döntöttem el hogy milyet is valójában.ami foxynak van, az nem rossz, de én valami olyasmire gondolok, amit a versenyzők használnak hátul. talán csak keresztminta...
Okés, akkor félreteszem neked. A vágás is kelleni fog? Ha Laca április 20-ig nem jár felénk, akkor a KTM tesztnapon összefuthatunk Kakucson. Remélhetőleg jó idő lesz már és nem fog esni a hó
na ha médium, akor biztosan fog kelleni. laca barátom remélhetőleg jár majd feléd, és elhozza nekem. ha egyeztettem vele, akkor szólok.jó
Szió! Dunlop 165/55-17, 07.30.heti, 6166 (ha jól tudom medium).
Szia Beb! A gumi szerintem kell. Leírnád ismét nekem a technikai paramétereket?
Ja! És nagyon szívesen.
Hali! OK! Én is csak jövöhéten tudnám megrendelni a pólót, mert nincs minden raktáron, de a méreted is kell . Azt viszont számold bele, hogy kb. egy számmal feljebb vannnak méretezve a pólók. A postázást én is egyszerre gondoltam, mert külön-külön elég dúrva lenne.
vagy lassan a hólapátolásban lesz profi
aha,látom fc 550-je is van hátha tudná v ismeri is a motort
Sztem hivatalosan má mindent...
ebbena majd sanya lesz a szakértő!
Hali,megtudnátok mondani h egy 80 üzemorás Husabergen mit kell most vagy nemsokára cserélni?FC 450 http://www.hasznaltauto.hu/1896211_husaberg_fc_2005
Beb azt is megköszönném ha megtudnád mondani a pólók árát kb-re mert sehol sincs odaírva!
Köszi!
Üdv!
nem kicsit......NAGYON!