Nyakba akasztóból a narancs alapon fekete felirat féle kell! Pólót meg akkor nézek! szólok ha kiválasztottam mert most egy nyakbakasztóért sz.tem ne postázzunk! Mind kettőt egyszerre! kiválasztom a pólót és írom a cikkszámot és címet! Jövő hét kedden megírom hogy meik kell! Mert nem leszek addig itthon! És nagyon köszi! de lehet hogy a hétvégén még írok is! Köszi mégegyszer! ÜDV!
Üdv
Tud valaki segiteni?
Ktm Exc 525 -ös mocit szeretnék venni supermoto szettel.de krosszozni is használnám..Kérdésem hogy kell valami átalakítás vagy csak beleteszed a kereket és kész---
Köszi..
A nyakbaakasztóból melyik kell: a fekete alapon narancs, vagy narancs alapon fekete feliatos? A pólókból is van egy csomó, ami szerintem tök jól néz ki, de inkább a ktm.com oldalt ajánlom, ahol fent van a powerwear katalógus. Itt ki tudod nézni, hogy melyik póló tetszik, mindegyik képnél találsz cikkszámot, azt írd ki és én megírom mennyibe kerül és rendelhető-e. Ja és kérek címet hova küldhetem.
Egy KTM-es nyakba akasztó kellene! Meg egy póló is de nemtudom hogy mienek vannak abból! ( de most kell egy nyakba akasztó mert teli vagyik ilyen ktm-es biszbaszokkal aztán arra ráaksztani meg stb! meg ha tudnál pólóról linket vagy képet küldeni megköszönném!
Üdv!
Lidl-ben vagyok, mint "pénztáros" ,de igazából az egész áruházat nekünk kell áruval feltölteni meg renbe rakni. A héten meg ugye mindenki bolond mondjára vásárol a húsvét miatt, ezért kell túlórázni.
hát nagy gond nem volt, de azért nem lett volna rossz, ha lett volna. sokkal komfortosabb lenne, ha nem lábon kellene levinni a motorokat. az én gépem hétfőn vizsgázott, már csak a reg.adó van hátra, meg az okmányiroda.
Háj!
Ha (jóval)közelebb lesz verseny,én is szívesen...
Rooftop,neked volt gond a tréler
Épp holnap (ma)rángatom rajta a motorom vizsgára,ha egyszer végre alakul valami,egyeztethetünk felőlem.Kukucs,v. valami.Bár időt még nem tok behatárolni
hu hogy az a ......... most beszéltem le egy üzleti megbeszélést szombatra......hogy a k............... áááááááááá....... mentem volna segíteni nagyon de nagyon!
Nekem nagyon dícsérték meg már ki is próbáltam egy olyat amivel már egy idényt végig versenyeztek, és nagyon egyben van a gép nagyon jó alkatrészekből van összerakva.
Tud valaki segiteni?
Ktm Exc 525 -ös mocit szeretnék venni supermoto szettel.de krosszozni is használnám..Kérdésem hogy kell valami átalakítás vagy csak beleteszed a kereket és kész---
Köszi..
Üdv!
Rossz idő esetén szívesen betársulok!
Lidl-ben vagyok, mint "pénztáros" ,de igazából az egész áruházat nekünk kell áruval feltölteni meg renbe rakni. A héten meg ugye mindenki bolond mondjára vásárol a húsvét miatt, ezért kell túlórázni.
Ha (jóval)közelebb lesz verseny,én is szívesen...
Rooftop,neked volt gond a tréler
Épp holnap (ma)rángatom rajta a motorom vizsgára,ha egyszer végre alakul valami,egyeztethetünk felőlem.Kukucs,v. valami.Bár időt még nem tok behatárolni
TIPUS
TIPUS
TIPUS
?
(De ezt a biztonság kedvéért még lekopogom!)
De pesttől 150 km-re lakok!