Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyakba akasztóból a narancs alapon fekete felirat féle kell! Pólót meg akkor nézek! szólok ha kiválasztottam mert most egy nyakbakasztóért sz.tem ne postázzunk! Mind kettőt egyszerre! kiválasztom a pólót és írom a cikkszámot és címet! Jövő hét kedden megírom hogy meik kell! Mert nem leszek addig itthon! És nagyon köszi! de lehet hogy a hétvégén még írok is! Köszi mégegyszer! ÜDV!
Üdv
Tud valaki segiteni?
Ktm Exc 525 -ös mocit szeretnék venni supermoto szettel.de krosszozni is használnám..Kérdésem hogy kell valami átalakítás vagy csak beleteszed a kereket és kész---
Köszi..
A nyakbaakasztóból melyik kell: a fekete alapon narancs, vagy narancs alapon fekete feliatos? A pólókból is van egy csomó, ami szerintem tök jól néz ki, de inkább a ktm.com oldalt ajánlom, ahol fent van a powerwear katalógus. Itt ki tudod nézni, hogy melyik póló tetszik, mindegyik képnél találsz cikkszámot, azt írd ki és én megírom mennyibe kerül és rendelhető-e. Ja és kérek címet hova küldhetem.
Egy KTM-es nyakba akasztó kellene! Meg egy póló is de nemtudom hogy mienek vannak abból! ( de most kell egy nyakba akasztó mert teli vagyik ilyen ktm-es biszbaszokkal aztán arra ráaksztani meg stb! meg ha tudnál pólóról linket vagy képet küldeni megköszönném!
Üdv!
Valaki esetleg nem megy Pestről kocsival a vasárnapi versenyre?

Rossz idő esetén szívesen betársulok!
Szia!

Lidl-ben vagyok, mint "pénztáros" ,de igazából az egész áruházat nekünk kell áruval feltölteni meg renbe rakni. A héten meg ugye mindenki bolond mondjára vásárol a húsvét miatt, ezért kell túlórázni.
Hali! Igen én voltam. Mire lenne szükséged?
hát nagy gond nem volt, de azért nem lett volna rossz, ha lett volna. sokkal komfortosabb lenne, ha nem lábon kellene levinni a motorokat. az én gépem hétfőn vizsgázott, már csak a reg.adó van hátra, meg az okmányiroda.
Háj!
Ha (jóval)közelebb lesz verseny,én is szívesen...
Rooftop,neked volt gond a tréler
Épp holnap (ma)rángatom rajta a motorom vizsgára,ha egyszer végre alakul valami,egyeztethetünk felőlem.Kukucs,v. valami.Bár időt még nem tok behatárolni
hu hogy az a ......... most beszéltem le egy üzleti megbeszélést szombatra......hogy a k............... áááááááááá....... mentem volna segíteni nagyon de nagyon!
kösszi
TE 250 R
bingó 11000
TIPUS
TIPUS
TIPUS
TIPUS
?
na lépek üdv!
Nekem meg azt mondták hogy ne vegyek mert nehéz alkatrészt találni hozzáá!
Nekem nagyon dícsérték meg már ki is próbáltam egy olyat amivel már egy idényt végig versenyeztek, és nagyon egyben van a gép nagyon jó alkatrészekből van összerakva.
jeehh! Engem lebeszéltek a huskiról itt! Szóval most mást keresek!
Husqvarna
Mien márkaa?
Holnap meg lesz az új motorom!

(De ezt a biztonság kedvéért még lekopogom!)
győr.moson-sopron megyébe lakok
előbb szoltál volna akkor velmehettem volna pestre! és akkor útba esek!
De pesttől 150 km-re lakok!
De a nyírádira is kellene segíteni, ha valakinek az közelebb van