Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió!

Oksi!
szevasztok,foxi holnap le telozom a dolgot es jellzem mi van oksa
szerintem abból az XS-es jó lesz Rám.
Jaaaaaaaaa, azt hittem terepre keresel másikat.

Én szerintem maradok az Axo-nál.
A 3-as már nagyon kicsi! Elvileg foxból a 6-os a méretem. Cross kesztyűm az van, de aszfalton nem szeretnék esni benne. Supermotozni inkább bőrkesztyű lenne jó. Gondolom te se véletlenül keresel.
kids dirtpaw glove

KXXS(3)-KL(7) 4 szín
youth dirtpaw glove

van belőle KXS(4), 4 féle szín
A KXXS(3) is nagy?
Van egy pár darab nekem is, ha érdekel és ez folyamatos. 165/55-17 ill. 125/80-17 vágatlan dunlop slick 2007. 50 ill.30.heti jelenleg ami itt van, párban 40000.-
Szió! Köszi a felvilágosítást, ezt én is tudom, de mivel nekem gyerekméret kellene ezért kérdeztem hátha esteleg lenne kesztyű nekem is. De tudom reménytelen, senki nem gyárt ilyen kicsit.
Sanya72
Slicket vásárolnék. Valaki tud esetleg egy jó tippet, illetve egy megbízható forrást?
Szió!

A 6-os KM, a 7-es KL gyerek méretben
akkor most már Én is megkeresem mit kell érteni
Szerintem nem........................
Szió!

Oksi, valamit bizti megtalálok majd.

Egy telcsiszámot kérhetek mail-ben?
Tervezzük a pályázást, a kép az adatlapomon a Lepencei fürdő parkolójában készült, indexet nem használunk mert ez pályagép de általában senkinek sincsen. A ledes indexhez kell elenálás ha jól tudom. Várom a képeket a paripádról!
Rooftop tett ki képepket az oldalára, most látom, Explorerben elég szarul néz ki. A cím: http://www.hasznosholmik.eu/in...
Havernak vannak használt de jó gumijai ha kell akkor keress!
Nem tudom így vettem a gépet ezek voltak rajta, de ha a polisport mellett döntesz akkor nézd meg Párkányban mert ő a szlovákiai forgalmazó.
Még valami, gumit hol veszed, és mennyiért?
Szoktatok járni pályára? A dunakanyari képed hol készült? Én még csak most kezdem a supermotozást, hétvégén lett késza gép! Mjad dobok fel képet róla, nekem tetszik nagyon! Ti használtok indexet? Én gondoltam feldobok ilyen kis ledes indexeket, ha esetleg pestre megyek, vagy városba, kényelmesebb mint mindig kirakni a kezem! Azt elvileg simán rá tudom kötni a gyári index helyére?
Tegnap én próbáltam segíteni neked, ma te segíts: 6-os, 7-es?
Most nézem az adatlapod ha szeretnéd akkor személyesen is találkozhatunk és megnézheted mert szintén egomi vagyok!
olcsó és gyors a www.parilla.hu